Shady77 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 Prosimvás chtěl bych se zeptat jestli Crysis 2 má AP 2.5... Já jen jestli to mám stahovat:cheesygrin: Citovat
Freeze Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Tak to je zajímavé boostování, ani v CoD by snad takovou chybu neudělali, Zajímalo by mě jestli se body přičítají i v private match? Citovat
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 V Private Matchy? Tak to silně pochybuju, to by měl každej maximální level už. Jako u CoD, tam to taky neni, neni to snad u takřka žádné hry. Citovat
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Proto to oznoaceni private match a ranked match (a podobne) :D Citovat
lavooo Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 hrajete pořád mulťák ? Kdo chce , tak ať si mě přidá ... . lavooo Hraju hlavně : MEdal of Honor ,BBC 2 , NFS SHIFT 2 a teď začínám hrát i Crysis 2, tak ať je s kým hrát Citovat
Peetee1468626549 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 K čemu přesně je to LB? :cry:, nějak to nemužu pochopit Citovat
lacodekany Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2011 Dohráno, hra fakt uzasna vsem doporucuji ale multak me teda zklamal :( Citovat
Thunderr CZ Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2011 Hledame 2 schopne hrace do naseho klanu UBAL na hernich ligach www.xboxcentrum.cz/herni-ligy/ Hrajeme Crysis 2-team instant action (pozdeji bude zarazen i mod Crash site) Turnaje hrajeme prevazne v nedeli. Podminky: starsi 18ti let, K/D alespon 1.15 ,headset. V pripade zajmu PM nebo primo na LIVEku. GT: Ceph Thunder , zdarek. Citovat
Thunderr CZ Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2011 Zdárek pařani. Na herních ligách na www.xboxcentrum.cz/herni-ligy/ je zařazen nový mod ke Crysis 2, a to 1 vs 1. Pokud neradi hrajete v týmu nebo vás není dost na založení celého klanu, je tenhle mod ideálním řešením. Citovat
Dunky Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2011 http://www.crydev.net/dm_eds/download_detail.php?id=4 SDK CryEnginu pro PC zdarma stahujte Citovat
nejvetsiborec Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Odemkl nekdo z vas achievemet za to hrat 6 mesicu potom, co poprve? Zasekl se mi snak kazdy achievement v teto hre. Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 No jo, ted mě to trklo, jdu ten ajch skusit, hrál jsem to už v den vydání... Citovat
nejvetsiborec Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Tak to mi pak rekni :D Ja to poprve hral 31.3. uz je to teda 6 mesicu a dva dny a furt nic. Tahle hra je opravdu hodne nepovedena :( Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Tak, já jsem si to už odemkl, hned po první hře :) Citovat
nejvetsiborec Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Tak to gratuluju :D Ja bohuzel musel hrat 2x kampan na SS, 3x se dostat na 50. level, aby se mi odemkly vsechny zbrane a ted jeste tohle. Chtel jsem si koupit Crysis 1, kdyz tehle tyden vychazi, ale tahle hra mi pripomela, ze tu hru nechci. :D Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2011 Crysis 2 je nēco jiného jak jednička, a pro mē je jednička asi lepší. Citovat
nejvetsiborec Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Pro me taky, ale uz jsem ji hral. :) Po problemech s ajchy z dvojky se mi do toho moc nechce, kdyz budu chtit, tak si to nejspis poridim na PC. Citovat
nejvetsiborec Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Lol, tak 7 mesicu a 2 tydny a achievement nikde. Crytek se timto bez pochyby řadí mezi nejhorsi studia vsech dob. Citovat
dacik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Jsi opravdu největší borec, že hodnotíš herní studia podle achivementů.. Citovat
Umberto Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 tohle není problém cryteku ale EA, a to s Biggestborcem naprosto souhlasím, mám jen ty nejhorší zkušenosti s EA a jejich servery, například naposledy s BF3 kde jsem musel hrát kampaň na 3x na HARD:-( Citovat
Dlaha Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 To je vážně na hlavu, 3x hrát kampaň nebo se 3x dostat na 50lvl jen kvůli pár gamepoints, který jsou vlastně úplně k ničemu. Tímhle bych si já na tuty zkazil dobrý zážitek z jakékoliv hry, kdybych se nutil do toho znovu ji hrát kvůli naprosto dětinskýmu důvodu :D Nevadí mi, když dohraju hru a dostanu třeba jen 100GP, no a co, hru jsem si užil a jestli si ji zahraju znovu, tak jen kvůli tomu, že byla dobrá a chci ji hrát znovu. Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Já nehraju blbé hry kvůli GS, ale když je to dobrá hra, tak se v ní většinou snažim udělat 50/50 ajchů, baví mě to je získávat... Citovat
nejvetsiborec Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Jsi opravdu největší borec, že hodnotíš herní studia podle achivementů.. Me ani tak nejde o ty blbe achievementy, jak rikate. Ale tim, ze to nefunguje a uplne vsichni to vedi a Crytek absolutne neni schopny vydat nejaky patch, tak to o necem asi vypovida. Sorry, ale kdyz vydam hru, tak se sakra snazim, aby fungovala. Kdyz nefunguje vydam patch, ale vy*** se na to, to mi prijde jako velice ubohe a rozhodne to neni nic cim by se nekdo mohl chlubit. Prominte, ale dobre herni studio rozhodne na lidi nekasle. Treba priklad Techland (Dead Island) odlozil vydani DLC, aby mohl vydat patch, pritom se na to mohl klidne vykaslat a shrabnout prachy za DLC, stejne jako Crytek. Citovat
rockyzz Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Jojo, v tom má pravdu, do Crysis 2 místo toho aby dali opravnej patch dají nějaký ♥♥♥♥♥♥ní dlc do MP, který mimochodem v téhle hře stálo opravdu za prd. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.