Hojas86 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 neni zaco jinak vypada to celkem dobre to thema:thumbup: EDIT:jinak to dalsi pismo ta barva to se edituje paf.prx bych ti to mohl skusit udelat ale fakt nevim jak to dopadne potom poslu pm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 zatim to je pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 http://www.edisk.cz/stahni/44140/XMB-Projekt.zip_1.35MB.html takze tady je RELEASE... co neslo, to sem neudelal... kdyby chtel nekdo navazat na tuto praci muze... diky vsem za pomoc, hlavne Hojasovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 vypada to celkem dobre, ale neni to muj vkuz... Este tam hod jinej font a cervenou barvu pisma a bude to ok! Jo a na 3.40oe-a to asi nepojede co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 az na tu cestinu a pozadi je to celkem good :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 http://www.edisk.cz/stahni/44140/XMB-Projekt.zip_1.35MB.html takze tady je RELEASE... co neslo, to sem neudelal... kdyby chtel nekdo navazat na tuto praci muze... diky vsem za pomoc, hlavne Hojasovy... Tý jo pěkný až na to že to nejde ani moc vidět,ale o to by nešlo taky mě nejede ta čeština,ale o to by nešlo nejdou mě spustit ISO hry,ale o to by nešlo už jsme si tam dal původní menu jenže sem si zapoměl zálohovat složku FONT a Nodule šlo by to aby si mě to upnul originální verzi chtěl bych mít PSP zase v pohodě díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.