BlooWicek Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Zdravím chci se zeptat jesli jde napojit na PS3 normální myška co je k PC? je mi jasné že normální cestou je to nemožné ale jesli na to je nějakej emulator nebo něco když se myšky na ps normálně prodavají.Pač PS a všecky hrací konzole mají opravdu velký handicap když při FPS hrach není myš....pro hrače jako ja který odjakživa hrál na PC...nerealné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Tahni uchyle! ^^uchyl na mys! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 vše se dá naučit a jinak žádnej emu neni bud si kup FRAG FX nebo se nauc s Joyem (je luuxus nemít myš ale joystick aspoň pro mne jo!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlooWicek Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Dark User: nj ne každý hrál od mala jako ty auta a tudíž si nemohl dovolit mačkat maximálně X a šipku dopředu :) existují i FPS a RPG hráči :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlooWicek Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 vše se dá naučit a jinak žádnej emu neni bud si kup FRAG FX nebo se nauc s Joyem (je luuxus nemít myš ale joystick aspoň pro mne jo!) Jj je to o tom to asik vyzkoušet ale přece jen ty reakce nemůžou být takové jako na myši a tudíž menší akce + fakt že hraješ na netu a někdu tu myš fakt ma tak podle mě není šance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Kdyby sli konfigurovat joye (páčky) na pc tak s tim hraju BF BC 2 po netu a myslim ze bych si stale drzel svuj standard 20/5 dobry je hrat cod prvni den me bolely palce ale nejlip se to hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Bože, ještě na net hrat s myší... btw, ja hraju FPS (zrovna killzone 2 a 3), takze... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 dark-user - připadáš si tvrdej? něco jako Konig von Kuttenberg? ..... já si tě všímám už delší dobu a tvý příspěvky jsou fakt k pláči ... buď tu z lidí děláš d.e.b.i.l.a, ponižuješ a nebo lezeš Anonymousovi do prdele .... nvm co tím chceš dokázat , ale je třeba pochopit že ten kdo si nemůže vyskakovat v reálu musí to dohnat u klávesnice .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Proc bych si mel vyskakovat jen tady? Ja si muzu vyskakovat kde se mi zachce... Jeste se nauc psat muj nick a mozna tvuj prispevek nebude, až tak blbej ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlooWicek Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Proc bych si mel vyskakovat jen tady? Ja si muzu vyskakovat kde se mi zachce... Jeste se nauc psat muj nick a mozna tvuj prispevek nebude, až tak blbej ;). Typicky zamindrákovanej klučina,kterej bud sedi u PC nebo PS a real life a vůbec věci kolem jsou tabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlooWicek Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Kdyby sli konfigurovat joye (páčky) na pc tak s tim hraju BF BC 2 po netu a myslim ze bych si stale drzel svuj standard 20/5dobry je hrat cod prvni den me bolely palce ale nejlip se to hraje ok tak asik to je fakt o zvyku uvidíme popř myšku pořídím když to bude tak nepředstavitelné :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Kdyby sli konfigurovat joye (páčky) na pc tak s tim hraju BF BC 2 po netu a myslim ze bych si stale drzel svuj standard 20/5dobry je hrat cod prvni den me bolely palce ale nejlip se to hraje Tak jdi hrát ESL v BC2 s gamepadem xD a uvidíme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Tak já jako jedinej ti odpovím, všichni tu maj "etické" problémy... 1) Ano jde, já dokonce používám k UT3 PS/2 bezdrát myš a klávesnici obyč od logitecu :) Stačilo dokoupit redukci PS/2->USB a fakčí to bez problému. 2) problémy typu joy/keyboard jsou směšný kort když třeba u UT3 si člověk muže vybat servery kde to je nebo neni povolený, takže si stěžovat nemuže nikdo. 3) jen to vypadá trošku blbě ta redukce je dost mohutná, a ještě jinak než v obyč šedivej sem jí nesehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 http://eshop.dcentrum.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=76038 Že jsi to ty tak tady máš dokonce i link kde jsem to splašil já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Typicky zamindrákovanej klučina,kterej bud sedi u PC nebo PS a real life a vůbec věci kolem jsou tabu Nejspís mas midrak ty, ale pokud se nebojis vyjit z baraku, tak c'mon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.