Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chci se zeptat jesli jde napojit na PS3 normální myška co je k PC? je mi jasné že normální cestou je to nemožné ale jesli na to je nějakej emulator nebo něco když se myšky na ps normálně prodavají.Pač PS a všecky hrací konzole mají opravdu velký handicap když při FPS hrach není myš....pro hrače jako ja který odjakživa hrál na PC...nerealné

Odesláno

dark-user - připadáš si tvrdej? něco jako Konig von Kuttenberg?

..... já si tě všímám už delší dobu a tvý příspěvky jsou fakt k pláči ... buď tu z lidí děláš d.e.b.i.l.a, ponižuješ a nebo lezeš Anonymousovi do prdele .... nvm co tím chceš dokázat , ale je třeba pochopit že ten kdo si nemůže vyskakovat v reálu musí to dohnat u klávesnice ....

Odesláno

Tak já jako jedinej ti odpovím, všichni tu maj "etické" problémy...

1) Ano jde, já dokonce používám k UT3 PS/2 bezdrát myš a klávesnici obyč od logitecu :) Stačilo dokoupit redukci PS/2->USB a fakčí to bez problému.

2) problémy typu joy/keyboard jsou směšný kort když třeba u UT3 si člověk muže vybat servery kde to je nebo neni povolený, takže si stěžovat nemuže nikdo.

3) jen to vypadá trošku blbě ta redukce je dost mohutná, a ještě jinak než v obyč šedivej sem jí nesehnal

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu