Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Cus....mam dotaz k hraní přes net....už sem se registroval na ty strance www.yourgamingname.com dal sem tam ten kod z červenyho papíru....všechno je ok...ale má mi prej příj nakej pin...tak se chci zeptat kdy tak příjde a kam ho mam zadat???
0 alesek__ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 pokud mas modifikovanej firmware tak ti radim stahovat US verze..evropsky jsou timdhle opatřený
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 me prisel za tejden.. rpijde ti postou a pak ho tam zadas, az se znovu prihlasis ;)
0 Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 alesek__ napsal: pokud mas modifikovanej firmware tak ti radim stahovat US verze..evropsky jsou timdhle opatřený no mam cf 3.52 M33 ...pude to v pohodě? a ten pin zadan normal na netu zas na tý strance jo?
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 jj zadas ho na ty strance.. jenom pockej az ti prijde postou ;)
0 Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 exist napsal: jj zadas ho na ty strance.. jenom pockej az ti prijde postou ;) ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 tak to nvm.. uz si to nepamatuju..a le ja o normalne vypnil a prislo mi to postou.. edit:http://ukazto.com/img/DSC00050-shw1.jpg takle to vypada tne papir xD edit2: koukam ze tam mam smerovaci cislo tak to am nekde musi bejt
0 Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 exist napsal: tak to nvm.. uz si to nepamatuju..a le ja o normalne vypnil a prislo mi to postou.. edit:http://ukazto.com/img/DSC00050-shw1.jpg takle to vypada tne papir xD edit2: koukam ze tam mam smerovaci cislo tak to am nekde musi bejt ok..doufam že mi to příde...ale pořad mi neni jasny kam ten pin mam potom zadat???
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 zajdes na tu stranku, prihlasis se a tam uz ti to najede.. si to zkus ted
0 huhla Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Pasta napsal: ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ[/quoteAhooj, PSČ tam je, osobně jsem ho zadával dvakrát - první měsíc a já nic poštou nedostal. Tak jsem pro jistotu zadal znova požadavek. Má někdo obdobnou zkušenost?
0 Pasta Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2007 huhla napsal: Pasta napsal: ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ[/quoteAhooj, PSČ tam je, osobně jsem ho zadával dvakrát - první měsíc a já nic poštou nedostal. Tak jsem pro jistotu zadal znova požadavek. Má někdo obdobnou zkušenost? psč tam neni:-( je tam jenom okno adress 1 a adress 2.......a prej když ten pin nezadam do 40 dnů tak mě bloknou a už si po netu nezahraju:-(
Otázka
Pasta
Cus....mam dotaz k hraní přes net....už sem se registroval na ty strance www.yourgamingname.com dal sem tam ten kod z červenyho papíru....všechno je ok...ale má mi prej příj nakej pin...tak se chci zeptat kdy tak příjde a kam ho mam zadat???
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts