Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Cus....mam dotaz k hraní přes net....už sem se registroval na ty strance www.yourgamingname.com dal sem tam ten kod z červenyho papíru....všechno je ok...ale má mi prej příj nakej pin...tak se chci zeptat kdy tak příjde a kam ho mam zadat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 pokud mas modifikovanej firmware tak ti radim stahovat US verze..evropsky jsou timdhle opatřený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 me prisel za tejden.. rpijde ti postou a pak ho tam zadas, az se znovu prihlasis ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 No mne neprisiel vobec. :o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 pokud mas modifikovanej firmware tak ti radim stahovat US verze..evropsky jsou timdhle opatřený no mam cf 3.52 M33 ...pude to v pohodě? a ten pin zadan normal na netu zas na tý strance jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 jj zadas ho na ty strance.. jenom pockej az ti prijde postou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 jj zadas ho na ty strance.. jenom pockej az ti prijde postou ;) ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 tak to nvm.. uz si to nepamatuju..a le ja o normalne vypnil a prislo mi to postou.. edit:http://ukazto.com/img/DSC00050-shw1.jpg takle to vypada tne papir xD edit2: koukam ze tam mam smerovaci cislo tak to am nekde musi bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 tak to nvm.. uz si to nepamatuju..a le ja o normalne vypnil a prislo mi to postou.. edit:http://ukazto.com/img/DSC00050-shw1.jpg takle to vypada tne papir xD edit2: koukam ze tam mam smerovaci cislo tak to am nekde musi bejt ok..doufam že mi to příde...ale pořad mi neni jasny kam ten pin mam potom zadat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 zajdes na tu stranku, prihlasis se a tam uz ti to najede.. si to zkus ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ[/quoteAhooj, PSČ tam je, osobně jsem ho zadával dvakrát - první měsíc a já nic poštou nedostal. Tak jsem pro jistotu zadal znova požadavek. Má někdo obdobnou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ[/quoteAhooj, PSČ tam je, osobně jsem ho zadával dvakrát - první měsíc a já nic poštou nedostal. Tak jsem pro jistotu zadal znova požadavek. Má někdo obdobnou zkušenost? psč tam neni:-( je tam jenom okno adress 1 a adress 2.......a prej když ten pin nezadam do 40 dnů tak mě bloknou a už si po netu nezahraju:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pasta
Cus....mam dotaz k hraní přes net....už sem se registroval na ty strance www.yourgamingname.com dal sem tam ten kod z červenyho papíru....všechno je ok...ale má mi prej příj nakej pin...tak se chci zeptat kdy tak příjde a kam ho mam zadat???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts