Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hraní přes net?(pin)

Pasta

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
tak to nvm.. uz si to nepamatuju..a le ja o normalne vypnil a prislo mi to postou..

edit:http://ukazto.com/img/DSC00050-shw1.jpg takle to vypada tne papir xD

edit2: koukam ze tam mam smerovaci cislo tak to am nekde musi bejt

ok..doufam že mi to příde...ale pořad mi neni jasny kam ten pin mam potom zadat???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ[/quote

Ahooj,

PSČ tam je, osobně jsem ho zadával dvakrát - první měsíc a já nic poštou nedostal. Tak jsem pro jistotu zadal znova požadavek. Má někdo obdobnou zkušenost?

Odkaz ke komentáři

• 0
ale kde to na tý stance zadam? ja tam žadný okno pro zadaní pinu nevidim....jo a jeětě jak mi to může příj poštou když tam nikde nemaj okno kam bych napsal PSČ[/quote

Ahooj,

PSČ tam je, osobně jsem ho zadával dvakrát - první měsíc a já nic poštou nedostal. Tak jsem pro jistotu zadal znova požadavek. Má někdo obdobnou zkušenost?

psč tam neni:-( je tam jenom okno adress 1 a adress 2.......a prej když ten pin nezadam do 40 dnů tak mě bloknou a už si po netu nezahraju:-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu