Mam k nemu kartu R4i a 8gb Memory Stick Kensington...
FW DSka je 1.4.1. E
Radsi popisu kartu jak vypada a co je na ni napsane: R4i v1.4, Upgrade rovolution for DS (NDSi LL, NDSi, NDSL, NDS), www..r4i-sdhc.com, karta ma lesklej povrch...
Kdyz strcim prazdnou kartu (mez memory sticku) do NDS tak se me karta zobrazi jako Star Wars Lethal Alliance Ubisoft (uz to me prijde divny), spustim a vyskoci hlaska "An error has occurred. Press and hold the POWER button to turn the system off. Please refer to the Nintendo DSi operations manual for deatails.".
Otázka
:.Dragunov.:
Ahoj, dnes jsem si poridil NDSi...
Mam k nemu kartu R4i a 8gb Memory Stick Kensington...
FW DSka je 1.4.1. E
Radsi popisu kartu jak vypada a co je na ni napsane: R4i v1.4, Upgrade rovolution for DS (NDSi LL, NDSi, NDSL, NDS), www..r4i-sdhc.com, karta ma lesklej povrch...
Kdyz strcim prazdnou kartu (mez memory sticku) do NDS tak se me karta zobrazi jako Star Wars Lethal Alliance Ubisoft (uz to me prijde divny), spustim a vyskoci hlaska "An error has occurred. Press and hold the POWER button to turn the system off. Please refer to the Nintendo DSi operations manual for deatails.".
Na memory stick jsem tedy stahl a nahral FW z teto stranky http://www.r4i-sdhc.com/downloade.asp . Hned ten uplne prvni v1.32b.
Memory stick jsem vlozil do R4, spustil DSi ale karta se me znovu zobrazi jako Star Wars a kdyz na to kliknu znovu naskoci ta dlouha hlaska.
Nevite nahodou cim to muze byt? NDS scene jsem se dlouho nevenoval takze nevim jak je to se vsema FW v konzolce, s flash kartama atd,...
Forum jsem procital ale jaksi se neorientuju :)
Snad jsem to nejak srozumitelne pospal a dokazete me poradit :) Dekuji moc...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.