dejvid112 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Jaký myslíte že je lepší RPG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 ani jedno hlavne neni RPG... >.< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Lepší je GoW: Ghost of Sparta ale je to 18+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James.Duente Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Ani jedno není RPG. A navíc obě hry jsou úplně odlišný žánr hry tak jak to chceš srovnávat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Obojí jsou žánr akční a co se týče tohodle výběru tak je lepší to GoW vč. novýho titulu Ghost of Sparta a podobný Dantes Inferno je taky dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 přece to ruský ne?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClaudeRains Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Sice ani jedno není RPG, ale pro mě je to jednoznačně GoW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jaký myslíte že je lepší RPG ? role playing game aka hra na hrdiny,evidentne autor je vemeno,ale omlouva ho vek. Obe hry na psp jsou spicka, bohuzel nelze srovnavat stealth akci s primou akci. kup si obe nebo stahni a neprohloupis. GOW:ChOO je lepsi nez ghost of sparta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 jednoznačně monster hunter zbytek jsou shity a hovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Fatalis souhlasim MH je nejlepší na 100 procent pak ještě ujde god eater, lord of arcana a další ale MH u mě vede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 god eater neni zlej ale MH je MH což ??? :D nejlepši hra co znam i z tekkenem ale to neni rpg :D dale se mi libi od capcomu LOST PLANET 2 ale to neni na psp a podoba se to trošičku mh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 JJ to taky znam neni to špatná hra :) dotaz ty máš zablokovaný PM nemáš nějakej kontakt potřeboval bych si stebou pokecat ohledně MH :) Já mam třeba skype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Já souhlasim s Danem a Fatalisem... :D MH je nejlepší hra na světě a to myslim jak na PC tak na PS... (jenom můj názor) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ale prosimtě jak na PC tak na PSP ale nezapomínej, že také na wii, PS2 a dalších konzolích :D Jsem rád že tady má MH vyjímečně zastaní většina lidí to vzdá ze začátku a řekne si že to je moc těžký stejnak bych to nezvládl nebo bych se to nenaučil a rovnou to smažou! Ale lidi co u toho vydrželi minimálně 200h mi každej! potvrdí , že je MH výborná hra! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 vcem vadi ze je to 18+???? kdyz je Vam treba 16 a hru stahujete????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 vcem vadi ze je to 18+????kdyz je Vam treba 16 a hru stahujete????? nereš hovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ale prosimtě jak na PC tak na PSP ale nezapomínej, že také na wii, PS2 a dalších konzolích :D Jsem rád že tady má MH vyjímečně zastaní většina lidí to vzdá ze začátku a řekne si že to je moc těžký stejnak bych to nezvládl nebo bych se to nenaučil a rovnou to smažou! Ale lidi co u toho vydrželi minimálně 200h mi každej! potvrdí , že je MH výborná hra! :) No jasný, na ostatních konzolich je to taky, ale z toho nemám zksuenosti... :D hraju jen na Pc a PSP... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rezbouda Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 MH je co za hru?(celý název prosím) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Monster Hunter je spousta dílů ale jestli nemáš na hry výdrž je to plýtvání časem ale jestli máš rád těžký hry a na dlouho, že se stále můžeš zlepšovat MH si oblíbíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rezbouda Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 už i ta závěrčná část tréninku,kde musíte zabít toho ****a,je dost těžká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 ??? o čem je řeč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 je to MH 3RD v USAúEU regioně k sehnání?? (a už je konečně jinej začátek než u ostatních dílu? :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 je to MH 3RD v USAúEU regioně k sehnání?? (a už je konečně jinej začátek než u ostatních dílu? :D) jaky jiny začatek bys chtěl ??? ostatni dily byli bombovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jaky jiny začatek bys chtěl ??? ostatni dily byli bombovni no taky by mě zajímalo, co je vlastně v novém MH jiném než třeba v MHP2G ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jelikož je to mh 3 je tam bohužel jenom max. HR6 ale věřim že prijde MHP3G nebo mh3 unite a bude tam hr9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.