Marwian Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Kdo by mel zajem me flashnout PSP , at mi da vedet. Urcite se domluvime. pls PM Mam 3004 , fw 6.20. Hlavne nemam cas se stim pizlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 tak to napiš tady ne..?? od čeho to forum je..?? napiš hlavně jakej máš FW a taky psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Všetička Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Prosím mám psp 3004 FW 6.31 a potřeboval bych ho flashnout. Jsem z Prahy. Pomůžete mi někdo ??? Prosíííííííííííííííím :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Já ti poradím, ale proč to zbytečně píšeš sem, když už jsi to jednou psal v tématu jak flashnout psp ... v sekci Otázky a Odpovědi. Tak ti odpovím stejně jako tam nejdříve zjisti jaký máš modul desky to zjistíš tak, že si stáhneš tuto aplikaci: http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbalíš ji a dáš do PSP/GAME, potom jí v PSP spustíš a dole budeš mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg tak ho sem napíšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.