Matezak Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Ahoj, nevíte, jak se dá objednávat přes PS3 store ? Chci si objednat DLC k Black Ops přes kreditku. Díky Matezak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Přihlásíš se na PSN, zadáš údaje karty a pak jdeš na PS Store, kde si ten DLC najdeš?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matezak Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Díky. Právě jsem ho ještě nenašel. Má vyjít 3. března, ale na Store furt není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 njn ale jestli máš kreditku do 15 let tak nejde platit timhle způsobem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Díky.Právě jsem ho ještě nenašel. Má vyjít 3. března, ale na Store furt není. no, ked bude az 3.marca, tak ho teraz nepredobjednas.....az ked bude na store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matezak Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Honzaik: Neni mi 15-náct ;) Taurus: Jo už vim, jen jsem myslel, že tam bude aspoň na předobjednávku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narutojus Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 store.playstation.com hry se dají kupovat pouze přes PSN - ceny u nich máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matezak Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 I to DLC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matezak
Ahoj,
nevíte, jak se dá objednávat přes PS3 store ?
Chci si objednat DLC k Black Ops přes kreditku.
Díky Matezak.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.