Jump to content
  • 0

Pomoc se zamrzáním her

Question

Posted

Zdravím vás. Potřebuji zasvětit do problematiky her. Mám NDS Lite. Mám kartu K6 Super Card 16Gbit/2GB. A poslední dobou se mí stává, že si stáhnu nějakou hru a nejde spustit, naběhne menu a pak se kousne. Anebo se u starších her stává, že hru jsem dohrál do půlky a při načtení další sekce se to zase kousne. Řekněte mi, co bych měl všechno aktualizovat, jaky firmware na kartu nebo na konzoli potřebuji aby mi to fungovalo, případně kde to stáhnu. Děkuji za jakoukoliv radu.

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Takže celé řešení je v tom, mít dobrou kartu a vždy nejnovější update toho software v ní? A updatuje se taky samotná konzole nějak nebo jenom ta karta? A jakou kartu by jste mi doporučili? Kdo má jaké zkušenosti, co by bylo spíš lepší. Zase nechci zbytečně šetřit. Děkuji moc

• 0
Posted

Sice to už někde je, ale nudím se, takže:

1) yep, pokud máš Litko tak se updatuje pouze flashkarta (tzn. nakopčíš firmware do svého microSD a je to)

2) jak už psal t3n, nejlepší volba v kategorii cena/výkon je Acekard 2k (nebo nějak tak). Update firmwaru vychází každou chvilku a bez problému si na něm zahraješ novější hry. Buď si ji můžeš koupit ze zahraničí (některé eshopy vyžadují Paypal účet) za velmi levný peníz (vzhledem k současnému kurzu, dollar down baby) třeba na www.0shippingzone.com, kde ti to doručí zadara, nebo můžeš rovnou v ČR na www.wigishop.cz za větší peníz (ale dodají ti ho do 2 dnů). Je to na tobě.

• 0
Posted

Zdravím přátelé, tak konečně píšu. Já to objednával z shippingzone a opravdu to trvalo asi měsíc. Protože v Číně mají nějaké slavnosti, tak první zdržení a pak ty problémy v Japonsku. Nic méně, na faktuře byla ručně napsaná omluva za zpoždění, což cením jako opravdu pozitivní. Žádnej čech by se něčím takovým neobtěžoval. Přišla mi ace kard 2.1i, k tomu micro sd, čtečka a vše šlape. Na acekard jsem si tahnul posledni verzi software a hry ted jedou. Moc díky za pomoc. :-)