.Den Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Spadl mi notebook asi z metrove vysky v notebookove tasce a po zapnuti mu nefunguje podsviceni displaye. Jinak pravdepodobne zadny problem neni (doufam), ale display je ted naprosto nepouzitelny, vidim jen malou plochu pod silnym primym svetlem. (Momentalne k nemu mam pripojen monitor). V zaruce neni. Napadlo me, jestli se jen neco nestalo s kabely (treba jen vypojeni, kdyz budu uvazovat optimisticky), ale poradne nevim, kam po rozebrani koukat, vnitrnosti notebooku jsem zatim nevidel. Mate nejake (dalsi) rady, co s tim, nebo na co se podivat apod.? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Nej bude se podivat do servisu a pak se rozhodnout, sam jeste neco zkurvis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Je možný, že to třeba bude maličkost ale co víš být tebou tak bych šel rovnou do servisu. No a holt kdyby s tím něco bylo tak si trošku poplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Mno zas tak levej, abych to oddelal cely, jeste nejsem... Ale na servis kaslu, pokud to nebude uplne zoufaly, ti jen kradou (nic proti zamestnancum, ale ti taky vi, co tim myslim) a h.... delaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Co to je za notes? Jako prvni si najdi nejakej navod na rozebrani nebo video. Bez neceho takoveho se do rozebirani snad ani radsi nepoustej - ne, ze by jsi to nerozebral, ale mohl by jsi snadno neco z****** - obcas je treba pouzit nasili a obcas ne a kdyz ho pouzijes ve spatnou chvili, tak si muzes (v lepsim pripade) oddelat plastovy case. Jinak - muzou bejt vypojeny podsvetlovaci trubice nebo muzou bejt jinak poskozeny (nevim co se s tima muze vse stat) - kazdopadne by snad melo jit koupit zvlast jen ty trubice. Takze rozeber displej a podivej se, jak to tam vypada. Kdyz nic neuvidis, tak kup nove trubice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Navod jsem prave nasel, i kdyz v pripade myho notebooku (Compaq Presario CQ50) tam rikaji, ze bud pomuze vymenit screen inverter (?), nebo pak jedine cely novy display, pokud neni problem v samotne desce. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Tak jsem zkusil alespon vypojit a zapojit vsechny kabely vedouci z/do displaye, ale pokrok zadny. :( Akorat jsem dopadl takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Opraveno vlastnorucne za 550 Kc misto nekolika (hodne) tisic za vymenu displaye v servisu. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.