Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Po padu notebooku nefunguje podsviceni displaye


.Den

Recommended Posts

Spadl mi notebook asi z metrove vysky v notebookove tasce a po zapnuti mu nefunguje podsviceni displaye. Jinak pravdepodobne zadny problem neni (doufam), ale display je ted naprosto nepouzitelny, vidim jen malou plochu pod silnym primym svetlem. (Momentalne k nemu mam pripojen monitor). V zaruce neni.

Napadlo me, jestli se jen neco nestalo s kabely (treba jen vypojeni, kdyz budu uvazovat optimisticky), ale poradne nevim, kam po rozebrani koukat, vnitrnosti notebooku jsem zatim nevidel.

Mate nejake (dalsi) rady, co s tim, nebo na co se podivat apod.?

Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to je za notes? Jako prvni si najdi nejakej navod na rozebrani nebo video. Bez neceho takoveho se do rozebirani snad ani radsi nepoustej - ne, ze by jsi to nerozebral, ale mohl by jsi snadno neco z****** - obcas je treba pouzit nasili a obcas ne a kdyz ho pouzijes ve spatnou chvili, tak si muzes (v lepsim pripade) oddelat plastovy case. Jinak - muzou bejt vypojeny podsvetlovaci trubice nebo muzou bejt jinak poskozeny (nevim co se s tima muze vse stat) - kazdopadne by snad melo jit koupit zvlast jen ty trubice. Takze rozeber displej a podivej se, jak to tam vypada. Kdyz nic neuvidis, tak kup nove trubice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu