venomic Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Zdravím, chci se zeptat co mám udělat když potřebuju "zase flashnout" PSP, Restore Default Settings jsem dal, psp má pořád stejnou verzi... INFO: PSP 3000 Verze:5.03 Prosím HELP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomic Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Byl bych rád za každou pomoc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreb Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Normalne nahod ChickHEN/MHUspeed a pak promethea/gen...Já používám MHU+prometheus ale ted uz je nakej novej signutej Chickhen a prej de na poprvi. tady mas naky link: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010013 http://console-forum.net/tema/89968-5-03-gen-c-5-03-prometheus-v7-pro-chickhen-mhuspeed-iso-cso-hry http://console-forum.net/tema/75518-mhuspeed-v3-stabilnejsi-alternativa-k-chickhen-pro-psp-2000-3000-s-ofw-5-03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomic Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ale podle toho návodu to nespouští ISO/CSO, jinak ChickHEN já mám na 5.03 sorry já jsem ho nepoužíval už půl roku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 když máš chickhen/signed chickhen tak pak musíš mít ještě iso loader( prome, gen , cfwenabler.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomic Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jako fakt musím dělat takovou změnu??Vždycky mi to jelo normal a nic jsem na Paměťovku nepřidal a nic z ní neodebral a vždycky stačilo jen najet na vajico...Je to nutné??? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreb Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 hele ty delas jak kdybys to nikdy nedelal to si snad pomatujes ne??? treba stahnes MHU hodis na kartu pak stahnes promethea das to do game pres obrazky spustis MHU/Chickhen a pak zajedes do her a pustis promethea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomic Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Mi to flashovali v "obchodě".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 5.03 ChickHEN + 5.03 Prome-3 - tohle potřebuješ pro spuštění ISO her a HEN není flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venomic Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Všude se píše něco jiného, někdo píše že s prome nejdou ISO a CSO hry a další zas že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak věř těm co nemaj rank s 1 hvězdičkou a podobným individuům, 5.03 ChickHEN + 5.03 Prome-3 jak říká RaZzeR - Prometheus umí spuštět ISO hry,pouze samotnej ChickHen neumí spustit ISO proto je tedy Prom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.