Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 MHUSpeed v3 alternativa ChickHEN Výhody oproti ChickhenStabilnější Rychlejší Malé pravděpodobnost zamznutí Fungující i se zapnutým .PTF custom téma MHUSped v3 slouží ke spuštění homebrew aplikací a je funkční jen na FW 5.03! Instalce:Stáhněte si update na firmware 5.03, nakopírujte na kartu do PSP/GAME/UPDATE a zpustťe v game/memorytick - ti kteří 5.03 mají, tento bod přeskočí Stáhněte soubor MHUSpeedv3 [Mirror] Obsah stáhnutého souboru zklopírujte na kořen karty (např.: F:/) V PSP v menu najeďte do system > system settings > restore to default a vše potvrďte YES Najeďte do Photo a otevřete obsah karty Otevřete složku mhuspeed3 a použijte jednu z variant A) Sjeďte na druhý obrázek a počkejte na načtení miniatur B) Pomalu jeďte dolů a nic nemačkejte [*]Jestli-že proběhlo vše jak mělo, display zčerná a blikne zeleně, potom se PSP samo restartuje [*]Hotovo [*]Teď už jen stačí spustit 5.03GEN pro hraní ISO/CSO her Videa k náhledu jak to funguje níže: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 tak sem to dal kamarádovi do psp a funguje to super na 2 pokus sme to pustily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 tak sem to dal kamarádovi do psp a funguje to super na 2 pokus sme to pustily a s jak velkou kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Reupload, aby jsme nepodporovali psp.novinky :lol: :dozey: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/70579/mhuspeed3.rar_493.93KB.html http://rapidshare.com/files/315224840/mhuspeed3.rar.html http://czshare.com/1050435/8M4l/mhuspeed3.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Jojo naporpvé to šlo (1GB karta). Picture musí být ovšem prázdná pro větší ůspěch. Všechny obrázky jsem vyhodil pryč a hodil jen ten Speed a pohoda. Pak jě hodím z5 a vše šlape jak hodinky. Hurá ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Mě takhle bez Pictures najíždí i chickhen na poprvý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 u chickHENu se mi to vždycky spustilo napoprvý když jsem dal restore default settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 super bude az to udelaj na fw 6.20 myslite ze to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tohle na fw 6.20 určitě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Jednou takhle jsme měli 8 GB kartu a s chickhenem i mod2 jsem to zkoušel 30 minut zprovoznit, až pak jsme museli sehnat jinou kartu, snad to pujde na 8 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 No zkusím a napíšu vám jestli je to teda opravdu stabilnější na větších kartách(4gb,8gb...) Musím teda říct zkoušel sem to asi 20x a pokaždý na poprvý takže myslím že ta stabilita je opravdu lepší(4gb karta) samozřejmě nechci tvrdit že to každýmu půjde jak mě. Aha chyba po 21x nic po 22x taky nic a tak dál až do 30 tak nevim:D edit:sry za double post neuvědomil sem si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahoj, mohu potvrdit že se spustí 3/9 pokusů na kartě, kde se s chickhenem spustilo 1/100. Je to Sandisk 8GB zelená, průhledná. S Sandisk černou(s tou extra rychlou) fungoval 2/2 (vice sem nezkousel)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
audiTTTTT Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 MHUSped v3 vždy a pokaždé .. ON ¨ - SUPER ale raději bych 5.03GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a k čemu by to jako bylo? v B je všechno a nic neschází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 5.03GEN-C Zprovozní nové hry s anticfw ochranou např tekken 6 nové mtv atd .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus120 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 u chickHENu se mi to vždycky spustilo napoprvý.... Staci se to naucit.... vzdycky jen otevru slozku s chickHenem a necham bejt na prvnim obrazku a slape to.... ale uz by to chtelo prijit na to jak flashnout psp 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak musim rict, ze MHUSpeed je mnohem lepsi, nez chickhen. Je opravdu mnohem rychlejsi a hlavne - jede krasne na ,,pruhlednych" SanDiskach (napr. cervena 4GB SanDisk Gaming Edition), kde se z neznameho duvodu ChickHEN VUBEC nechyta (ackoliv je ta pametovka sama o sobe dost rychla, tak se obrazky vajicek nacitaji pomalu a chickhen tak nenajede a jen se sekne). Takze doporucuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 jo já sem to pustil na tý kamarádově na 32mb i na 8gb v poho vždy na 2x pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Dnes jsem dělal psp a musim říct že mě MHUSPEED zradil, psp 3000, 4GB karta sony mark2, musel jsem tam dát chickhen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 jak jako zradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Mi to jede vklidu na 1 pokus :) (mam 2gb sandisk) - FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 já to zkoušet ani nebudu...mám furt chickHEN (první verzi) a vždy napoprvý na sandisk 2gb modrá gamer edition...bez problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Osobně můžu říct že větší úspěch mam s timhle než HENem, ale taky se to často zamrzává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Tohle je hlavne pro ty, co maji problemy s chickhenem (nenajede jim na prvni nebo druhej pokus), pro ostatni nema vyznam prechazet. Protoze vetsinou je to tak, ze tam kde jede dobre chickhen, tak nejede tak dobre mhuspeed a opacne. Je to celkem logicke :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Uplně na nic ! U CHickhenu se mi podari rozbehnout na 3 pokus u MHU tak za celej den 2x! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.