Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Two Worlds


Pacik

Recommended Posts

:arrow: Dneska jsem koukal na hru Two Worlds, a zdá se mi to jako dost dobrá pařba. Xbox budu kupovat teď někdy tak bych se chtěl zeptat jestli už ste jí někdo pařil (má vijít až 7.9.2007 ale demo má už být) a pokud ano tak dojmi z hry. Nebo mi doporučte nějakou jinou RPG.

:arrow: Link na recenzi: http://games.tiscali.cz/reviews/twoworlds/index.asp

:arrow: P.S. Pokud sem to dal do špatné sekce tak mi to prosím odpuste jsem tu noví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Ja sem zkousel jen demo na PC a zdalo se mi to jako dost dobra parba, ono je to taky podle toho jestli RPG hrajes nebo ne, tohle neni jen vo tom ze vyfasujes bouchacku a strilis, tohle je trochu tezsi. No uvidim chci sehnat demo na Xko a potom kdystka koupit origo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

první co jsem o téhle hře slyšel bylo, že překoná nebo se alespoń vyrovná gothicu čil oblivionu, ale musím uznat, že to co přišlo při první zkoušce hry by se dalo nazvat noční můrou. Nejsem vyznavačem západních RPG, ale spíš akčního diabla a japonských rpg od enixu, přesto mě gothic i oblivion zaujali, ale Two worlds ....mohu říct nesahá jim ani po kotníky. Graficky strohé, nevýrazné nedodělané.....na next gen konzoli ? tu grafiku bych bral tak na ps2, ale tady....velké mínus. Co se týče hratelnosti...superlativy rovněž nečekejte, že by nějaká super promakaná komba to ne...jediné na co se váš hrdina zmůže je alespoň do začátku jediný švih mečem, který se opakuje pořád dokola, svět vypadá poměrně rozlehlý ale co to zmůže proti tomu, že vše ostatní je na nic? hru možná vyzkouší skalní fanoušci zmiňovaných rpg, ale budou zklamaní, možná je hra na čas zabaví ale to je vše, protože velký třesk se bohužel nekoná...závěrem bych chěl říct, že se pro mě jedná o největší zklamání, které jsem ze 100+ her pro xbox360 mohl vyzkoušet a ztěží tuto hru někdy dohraju. Hodnotím 40%, i když si nejsem jistý jestli to i tak není moc, pokud uvažujete o koupi originálu, tak si raději počkejte na Fable 2, nebo si pořiďte TES4: oblivion.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 10 months later...

Na cem ti zalezi vic na hratelnosti nebo na grafice? Mne je jedno jakou ma hra grafiku, mne zalezi na hratelnosti, takze to ze ma spatnou grafiku mi nevadi. Jeden svih mecem? Jak dlouho si to hral? Asi si to jen zapnul, zabil par mobu a vypnul kuli grafice ne? Nic ve zlem ale v hre urcite vice nez jen jeden svih mecem... Taky si precti proc vyvojari rikali ze prekona Gothic a jemu podobne hry... Jo dost veci co rikali neni pravda, ale dost taky je... Pokud si hru jeste nevyhodil tak ji doporucuju aspon chvili hrat, pak mozna pochopis...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chvíli jsem to hrál, ale hra u které mě prostě od začátku nic neosloví nebudu hrát pořád dál uvažuj....za druhé nevím proč píšeš do rok starého topicu :lol:

navíc podstata.....říkali jak to gothic překoná....a ve finále mu sahá tak někde pod kolena :) což mi celkem stačí :) chvástat se umí každý...ve finále neukázali nic a ta hra byla zklamáním nejen pro mě......za další...je to můj osobní názor :) takže asi tak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu