sinistracz Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 No záleží na spoustě věcí (konstrukci čipu, výrobním procesu, atp.). Hi-end grafiky v dnešních PC jsou 6x výkonnější než RSX a přitom se hřejou míň (popř. GPU ve Vitě dokáže renderovat podobný množství polygonů jako RSX s 1/100 odběru). :)Doufám, že tentokrát se jim podaří vyrobit něco, co nežere 1/2 kW a nehřeje jak přímotop. :) tak je jasný že vyrobní proces se podepisuje na TDP čipu , co se tyká gpu ve vite tak je to nejlepší mobilní grafika pro SoC řešení k tebletum a smartphonum a dalo by se říct že je to cca 3x výkonnější jak tegra 3 (mimo to ta grafika z vity je použitá ted v iPadu 3) , a RSX z PS3 už těžko bude stíhat když je 6 - 7 let stará :D co se tyká PS4 tak se začíná šuškat že tam má byt Radeonka což mě osobně se nelibí , nvidie jsou prostě lepší , mají lepší podporu technologijí a mě subjektivně přijde obraz z nvidie daleko lepší jak z atiny/AMD Citovat
DaveP Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 taková píčovina a co to vyřeší za nejčastější problém ... to mě dostalo :DDD sám PS3 nemám ale chci a tak sem se koukal na to chlazení :) no a teda proste na ležato a pod to 4 nějaký věci aby byl ve vzduchu ... Můžete mi ještě doporučit věci co se pod to dají dát ... určitě ne nějaký konzervy to fakt nee :DDD a dřevěný nožky možná ... doporučte mi prostě něco ;D Citovat
Mušák Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 Dětskou dřevěnou kostku. Já používám 2 obdelníky. Citovat
Lovefist_88 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 Dětskou dřevěnou kostku. Já používám 2 obdelníky. to není špatnej nápad, ale já osobně mám PS3 ve vertikální poloze, líp se odvádí teplo, líp to vypadá, líp se člověk strefí do USBéček a to že jsou ve vertikální poloze namáhané spoje je největší kravina, kterou jsem slyšel. je to spíš obráceně...v horizontální poloze se může prohnout základní deska a taky je v té poloze psko méně odolné proti otřesům. Citovat
WHITE-CZ Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2012 Zde jsem pro vás udělal videjko jak sem to rychle a zdarma vyřešil já :) (je to sice možná trapné ale účel to plní) A jinak Haters WELCOME ! http://youtu.be/OsnN9rzfx1g Citovat
seth123 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2012 heh :D až no to že je to neelegantni tak celkem praktické kup si 4 černé elekrikarske pasky :) a bude to vypadat mozna lepsi Citovat
WHITE-CZ Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2012 Tak já je mám ale tohle my přijde rychlé a účinné :) Ale v budoucnu vymyslím něco lepšího a udělám další video. Citovat
RingMan Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2012 Super. Konečně jsem využil tři puky co mi jen tak ležely na skříni :) Citovat
kejsi Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Odesláno Září 13, 2012 tak sem se dneska podival, jak se vede tem svickam, ktere jsem si pod ps3 na vasi radu dal...no a nejak se jim letosni teploty nelibily :D uz aby byl podzim :D Citovat
patasus Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Odesláno Září 13, 2012 tak sem se dneska podival, jak se vede tem svickam, ktere jsem si pod ps3 na vasi radu dal...no a nejak se jim letosni teploty nelibily :D uz aby byl podzim :D Na nábytku mě ty svíčky udělaly nenahraditelný škody, tak jsem je dal pryč a psko postavil na stojato :D Citovat
seth123 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) po dvou krásných letech se slimku, tak ta mrcha začína hučet. Rozhodl jsem se, že jí pročistím dutiny a díval jsem se na 2 vídea na YT a je na to potřeba nějaký speciální hvězdicový nástavec s ďůrkou uprostřed. Je to pravda a kde se to dá sehnat? edit: doplneni znaku pro kejsiho Upraveno Říjen 29, 2012 uživatelem seth123 Citovat
Mr.Trololo Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2012 speciální hvězdicový nástavec s ďůrkou uprostřed kdybych nikdy nerozebiral ps tak bych asi tezko pochopil co tím myslis,ale jinak ten sroubovak se dá normalne koupit ,ale dá se to vpohode udelat i bez nej Citovat
kejsi Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2012 hoď sem prosím ty videa...mám slimko taky už přes 2 roky a možná bych ho před vánocema mohl profouknout, než mi u stromečku lehne popelem :D Citovat
seth123 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2012 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=dgCI8myCnLI jinak určitě video jak opravit ylod je lepší, aspoň pro moji potřebu a představu čištění Upraveno Říjen 30, 2012 uživatelem seth123 Citovat
Lon3LyZombie_ Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2012 Tak sem tam dal víčka od petek a spokojenost !! :D Citovat
Cagi Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 Já vyzkoušel co to uděla bez krytu GTA V naprosto bez hučení šest hodin v kuse a plejko bylo jenom vlažné takže to pořeším že si vyřežu specialni malo bruskou nějaky obrys travky přimo nad ventilator a myslim že by stačilo i par dírek ale tak když už tak něco pořádneho :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.