sinistracz Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 No záleží na spoustě věcí (konstrukci čipu, výrobním procesu, atp.). Hi-end grafiky v dnešních PC jsou 6x výkonnější než RSX a přitom se hřejou míň (popř. GPU ve Vitě dokáže renderovat podobný množství polygonů jako RSX s 1/100 odběru). :)Doufám, že tentokrát se jim podaří vyrobit něco, co nežere 1/2 kW a nehřeje jak přímotop. :) tak je jasný že vyrobní proces se podepisuje na TDP čipu , co se tyká gpu ve vite tak je to nejlepší mobilní grafika pro SoC řešení k tebletum a smartphonum a dalo by se říct že je to cca 3x výkonnější jak tegra 3 (mimo to ta grafika z vity je použitá ted v iPadu 3) , a RSX z PS3 už těžko bude stíhat když je 6 - 7 let stará :D co se tyká PS4 tak se začíná šuškat že tam má byt Radeonka což mě osobně se nelibí , nvidie jsou prostě lepší , mají lepší podporu technologijí a mě subjektivně přijde obraz z nvidie daleko lepší jak z atiny/AMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveP Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 taková píčovina a co to vyřeší za nejčastější problém ... to mě dostalo :DDD sám PS3 nemám ale chci a tak sem se koukal na to chlazení :) no a teda proste na ležato a pod to 4 nějaký věci aby byl ve vzduchu ... Můžete mi ještě doporučit věci co se pod to dají dát ... určitě ne nějaký konzervy to fakt nee :DDD a dřevěný nožky možná ... doporučte mi prostě něco ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Dětskou dřevěnou kostku. Já používám 2 obdelníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Dětskou dřevěnou kostku. Já používám 2 obdelníky. to není špatnej nápad, ale já osobně mám PS3 ve vertikální poloze, líp se odvádí teplo, líp to vypadá, líp se člověk strefí do USBéček a to že jsou ve vertikální poloze namáhané spoje je největší kravina, kterou jsem slyšel. je to spíš obráceně...v horizontální poloze se může prohnout základní deska a taky je v té poloze psko méně odolné proti otřesům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Zde jsem pro vás udělal videjko jak sem to rychle a zdarma vyřešil já :) (je to sice možná trapné ale účel to plní) A jinak Haters WELCOME ! http://youtu.be/OsnN9rzfx1g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 heh :D až no to že je to neelegantni tak celkem praktické kup si 4 černé elekrikarske pasky :) a bude to vypadat mozna lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Tak já je mám ale tohle my přijde rychlé a účinné :) Ale v budoucnu vymyslím něco lepšího a udělám další video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Super. Konečně jsem využil tři puky co mi jen tak ležely na skříni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 tak sem se dneska podival, jak se vede tem svickam, ktere jsem si pod ps3 na vasi radu dal...no a nejak se jim letosni teploty nelibily :D uz aby byl podzim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 tak sem se dneska podival, jak se vede tem svickam, ktere jsem si pod ps3 na vasi radu dal...no a nejak se jim letosni teploty nelibily :D uz aby byl podzim :D Na nábytku mě ty svíčky udělaly nenahraditelný škody, tak jsem je dal pryč a psko postavil na stojato :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) po dvou krásných letech se slimku, tak ta mrcha začína hučet. Rozhodl jsem se, že jí pročistím dutiny a díval jsem se na 2 vídea na YT a je na to potřeba nějaký speciální hvězdicový nástavec s ďůrkou uprostřed. Je to pravda a kde se to dá sehnat? edit: doplneni znaku pro kejsiho Upraveno Říjen 29, 2012 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 to je otázka, nebo odpověď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 speciální hvězdicový nástavec s ďůrkou uprostřed kdybych nikdy nerozebiral ps tak bych asi tezko pochopil co tím myslis,ale jinak ten sroubovak se dá normalne koupit ,ale dá se to vpohode udelat i bez nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 hoď sem prosím ty videa...mám slimko taky už přes 2 roky a možná bych ho před vánocema mohl profouknout, než mi u stromečku lehne popelem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=dgCI8myCnLI jinak určitě video jak opravit ylod je lepší, aspoň pro moji potřebu a představu čištění Upraveno Říjen 30, 2012 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lon3LyZombie_ Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tak sem tam dal víčka od petek a spokojenost !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagi Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Já vyzkoušel co to uděla bez krytu GTA V naprosto bez hučení šest hodin v kuse a plejko bylo jenom vlažné takže to pořeším že si vyřežu specialni malo bruskou nějaky obrys travky přimo nad ventilator a myslim že by stačilo i par dírek ale tak když už tak něco pořádneho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.