Meesha Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Taky mi ty nohy pod PS3 nepomohly, hučí pořád stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Vypni ps3 zezadu vypínačem, drž tlačítko na eject, pak zapni vypínačem ps3 a asi minutu budou větřáky běžet na max. Všechen prach vyletí ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 ^ to mě vůbec nepomohlo ;) ale podle vlastních zkušeností to hučí míň v horizontální poloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza124 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 cau asi jsem uplne blbej potrebuju odkaz na poruchi prosim pomozte uz rok nehraju je to peklo dedecekjan124@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haluska Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 asi jsem uplne blbej ---> poruchi <--- asi jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Tak posledni dobou co hraju BF3 z HDD ma PS3 40gb fat CECHJ-03 huči fakt maxmimalne a hodně,vymněnil jsem i pastu,,ale zda se mi že ji tam je malo,,... mám ji podlouženou. a dokonce dneska se mi vypla a zapipla :-( Co mám dělat? Když dam na procesor a grafiku dve pasty pomže to chlazení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Nevím jak to je u thermo pasty u konzole, ale když se pastujou třeba procáky u PC, tak by tam neměla být moc silná vrstva. Ale mělo by to bejt asi stejný. Mě to taky hučí. Někdy míň, někdy víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Jenže ja to zapnu a už v menu to řve tet sem sundal vršek konzole abych se podival na to jak to fuči Re edit: už mi ten zvuk vysavače fakt štve posledno dobou,asi to prodam a koupim slimku Nekdy to huči jak přifantestu třeba 60minut. a fakt už si i rodiče stežujou na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Jenže ja to zapnu a už v menu to řvetet sem sundal vršek konzole abych se podival na to jak to fuči Re edit: už mi ten zvuk vysavače fakt štve posledno dobou,asi to prodam a koupim slimku Nekdy to huči jak přifantestu třeba 60minut. a fakt už si i rodiče stežujou na to mě to teda nehučí skoro vůbec. hučej mi akorát přídavné větráky, ale samotný větrák v PS3 je tichý. asi takhle bych to popsal: když sundám přídavné větráky, tak je ticho, dám tam Uncharted 3, trochu se to rozhučí, ale ne zas moc a hned jak vyndám zase hru, tak PS3 úplně ztichne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Jenže ja to zapnu a už v menu to řvetet sem sundal vršek konzole abych se podival na to jak to fuči Re edit: už mi ten zvuk vysavače fakt štve posledno dobou,asi to prodam a koupim slimku Nekdy to huči jak přifantestu třeba 60minut. a fakt už si i rodiče stežujou na to Zkoušel si sundat heatsink z CPU/GPU a zkontrolovat, jestli dosednul na čipy po celým jejich povrchu? Občas je heatsink nerovnej, a tak (když se na čipy rozetře jen malá vrstva pasty) nasedne třeba jen v rozích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Na PS3 jsem chitl RLOD ( ne uplnou smrt) po cca 20min se přehřala,,tak jsem koupil dvě pasty 3g ze střibrem a na každý (CPU,GPU) chip jsem dal ejdnu,Ps3 už jede a nepřehřiva se...ani už tolik neřve jak předtim ale furt je celkem hlasitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 3g pasty na čip?! Nevyteklo ti to chladičem ven? :-) 0,5g stačí normálně na +/- 3 konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 sory. 0.3g na každy čip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 odborníci jako sviňa jak tak sleduju, rovnou si sem napište že jste atomoví fyzici... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 odborníci jako sviňa jak tak sleduju, rovnou si sem napište že jste atomoví fyzici... :-( Tak nám porad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Tak nám porad? v čem chceš poradit? v tom, že asi něco děláš špatně, mám slimáka 2 roky a s nějakým přehříváním nemám problémy, asi to máš zastrčený v poličce/skříňce, kde je 0vá cirkulace vzduchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 v čem chceš poradit? v tom, že asi něco děláš špatně, mám slimáka 2 roky a s nějakým přehříváním nemám problémy, asi to máš zastrčený v poličce/skříňce, kde je 0vá cirkulace vzduchu... O tom ty víš ho*no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Mám to na stole hned vedle večne otevřeneho okna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 v čem chceš poradit? v tom, že asi něco děláš špatně, mám slimáka 2 roky a s nějakým přehříváním nemám problémy, asi to máš zastrčený v poličce/skříňce, kde je 0vá cirkulace vzduchu... Každá konzole se (kus od kusu) zahřívá jinak. .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenatsch Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Tak že větrák jede naplno by mi nevadilo, od toho tam je :D Ale když zapnu (nebo vypnu) ps3, tak to v něm docela hnusně praská... asi se roztahujou(smrskávaj) nějaké plasty :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Já mám 60GB (CEHC04) už přes rok, chvilku sem jí měl v poličce kde okolo nebyl vůbec žádný vzduch a teď ji mám normálně na vzduchu a v XMB je neslyšná, a ve hře taky moc slyšet není, teď jsem nemocnej, tak hraju 12 hodin denně a po celou dobu celkem tichá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Čistil jsem ps3 od prachu(dělal jsem to už 2x) a když ji zapnu, tak se po pár sekundách objeví system HOT a vypne se. Když ji zapnu potom tak najede do menu problikne žlutě a vypne se. Na začátku větřáky ani neslyším, pak zrychlují a když jedou na max. tak se vypne. Díval jsem se, že pasta je zatuhlá.Myslíte že ji stačí vyměnit a pojede to ? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jestlis odmontoval chladič se zatuhlou pastou a pak si ho bez výměny pasty nasadil zpátky, tak je to na 95 % tím (a výměna pasty pomůže). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Pokut neni nic s pastou pod chipem nebo s cinem,,tak by to mělo jít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Tak že větrák jede naplno by mi nevadilo, od toho tam je :D Ale když zapnu (nebo vypnu) ps3, tak to v něm docela hnusně praská... asi se roztahujou(smrskávaj) nějaké plasty :/ Zřejmě ti pomalu popraskavá cín. Očekavej brzo YLOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.