Borec1468625897 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jelikoz sem pro sebe nenasel uplatneni mozna se to bude z vas nekomu hodit Davam Voucher 5 liber na hry Call of Duty Black Ops FIFA 11 Limbo Heavy Rain Move Edition Halo:Reach Dance Central Red Dead Redemption Mass Effect 2 Super Mario Galaxy 2 Need For Speed:Hot Pursuit Urcite to plati pro vsechny hry X360,PS3 ,o PC nevim ,pokud to nejsou exkluzivity ,funkcnost nezarucim,doslo me to na mail,takze je to mozna vazane na muj ucet,ale tak aspon se to zkusi.Dostane ho kdo se ozve prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ahoj,mel bych zájem o jeden kod na ps3. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Taky bych mel zajem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Nevím jak přesně to funguje,ale mám zájem o HR - kdyžtak PM s detaily :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Rocko si vzal kod ale pokud chcete tu slevu je to jednoduche. Navod: jdete na tuto stranku http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=15422&cm_sp=bafta10-_-hub-_-link zvolte hru roku a co to po vas vsechno chce vyplnte zaroven se dostanete do losovani o xbox s kinectem a LCD a meli byste do 14 dnu obrdzet ten voucher.Voucher plati jen pro hry ktere ste mohli volit seznam vyse je to multiplatformove,ale samozrejme ze treba halo jen na x360 COD BO na vse ale to nemusim zduraznovat kdyztak mi dejte thanks kdyz dostanete ten voucher :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak jsem to zkusil... jsem zvědav jak dopadnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.