Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím, uvažuji o koupi PSP 3004 ale s tím, že bude mít flash, takže buď použitý, kde flash už bude, ale spíš bych chtěl nový, a tudiž se chci zeptat jestli v takto novém PSP bude nejnovější firmware a nebo se bude muset aktualizovat, taktéž bych se chtěl zeptat do jaké verze firmware je u tohoto PSP flash možný, předem děkuji za odpovědi, v těchle věcech se nevyznám a chtěl bych vaší radu.

Filip

Posted

čau,no hele pokud uvažuješ o koupi psp 3004 tak bych ti doporučil použitý ale pokud teda chceš to nový tak počítej že to bude 4g což je nějaká novější generace či co která nejde downgradnout pod fw 5.70 a bude tam asi tak OFW 6.20 na které jde TN-Hen C ale můžem tam bejt klidně 6.30 ale spíš ten předchozí. Pak se můžeš mrknout do tutoriálů co a jak ;)

Posted

to je otázka OFW,v podstatě je vysoká šance že tam bude aspoň 6.35 tak pak stačí downgradnout na 6.20 a iso hry by měly jed. Oni teda jedou i na 6.35 ale nevím jaká je kompatibilita. Já sám mám psp rok a downgrade pro mě není problém( downgradoval jsem z 6.20 na 5.55 protože mám 3g). Jinak mrkni do tutoriálů,to ti pomůže nejvíc ;)