gunzie Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Zdravim,prosim o radu.Nevim zda je to se blizici RROD a nebo pomuze kalibrace,procistit xko ci vymena mechaniky.Pri cteni jistych her,to docela skube jak se to nacita,dela to vetsi ramus apod.Nekdy se hra ani nenacte,napise jen open tray.Mam nejnovejsi flash,xko z roku 2009.Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Tak diky za info )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Hry hraješ z HDD nebo z DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jsou 2 možnosti, buď špatně vypálené dvd a odchází ti vypalovačka a nebo je špatná mechanika v xku a budeš muset měnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 no vypadá to už našpatnou mechaniku v xku.souhlasím ze ctverec23...a nebo pokud umíš rozebrat xko tak to skuz vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ale nedoporučuju čistící cd..to ti poškodí lejzr ještě víc..takže 100% roztok a tyčinky a uši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 mel sem stejny problem. Xko jsem rozerbal, pak jsem otevrel mechaniku, vycistil od prachu, ocistlil lejzr a bylo po problemu. Ted me nacte vsechna DVD na prvni pokus a slapek jak hodinky..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 mel sem stejny problem. Xko jsem rozerbal, pak jsem otevrel mechaniku, vycistil od prachu, ocistlil lejzr a bylo po problemu. Ted me nacte vsechna DVD na prvni pokus a slapek jak hodinky..) No tak ted ti poradim to že si budeš muset koupit novou mechaniku.a pokud zase do toho investovat nechceš tím myslím flash.ale zase pokud v tý mechanice co je problémová máš už flash LT+ tak jeto bez prolému a u nový mechaniky,a i jde koupit samotnéj lejzr.ale musí se schodovat stou porouchanou mechanikou jen vyměníš lejzr..ale pokud nemáš LT+ tak tu novou nech flasnout.víc už ti poradit nemůžu.ještě mi napadlo skuz rozebrat mechaniku a jak máš kolejnice tak podnima jsou šroubky skuz snima manipulovat ale musíš mm otáčet šoubovákem.pokud nezabere ani to tak jak jsem ti napsal.pk dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No mam docela respekt rozebrat mechaniku.Nechci to pokazit,bylo v xku prachu jak blazen,nacita ted mnohem lip.Ale asi to chce jeste procistit tu cocku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Mel jsem stejný problém, odešel laser. Nechal jsem to opravit u linuxika za cca 700 a uz jede uplne v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 jinak tady prodávají samotný lesery http://www.sintech-shop.cz/shop.php?cat=Xbox%2FXbox360_Xbox360&sess=487be6b91121b8d608f2f1ab3ca73370&PHPSESSID=487be6b91121b8d608f2f1ab3ca73370 takže pokud je někdo šikovnej tak není problém.já osobně jsem měl taky problém.a vyřešil jsem to sám.ale kupoval jsem celou mechaniku a leser vyndal a dal ho do té poškozené a xko běží líp než před tím..no pokud si čistil leser tak už stím nic nedělej.skuz poštelovat ty kolejnice.ale jeto jen na tobě.taky jsem se bál.ale zkusil jsem to a nelituju toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.