Jump to content
  • 0

PC nenastartuje Windows

Question

Posted

čus lidi,tohle se mě stalo už po třetí,

problém je v tom že když spustim PC tak 2x pípne a sekne se na obrázku (MSI Motherboard nebo nějak tak) a tam si můžu vybrat mezi přejitím do BIOSu a ještě 1 možnost,ale normálně to přeskočí na černou obrazvku s textem a pak najede WinXP,ale ted se to sekne na tom obrázku s výběrem,co mám dělat?

Do Winu se dostanu jenom když půjdu do BIOSu,a dám exit,a pak konečně Win naběhne.

Vždycky se to po cca týdnu vyřešilo samo,ale pořádně mě to se*e

A ještě tak cca před týdnem mě při bootování Winu se mě to zeptalo na nějakou konfiguraci,a ptalo se to na: spušttění v DOSu,spuštění s normální konfigurací apod.

Takže jak vyřešit to nahazování Winu? Odpoledne to ještě šlo...

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Takže,když nastartoval PC šel jsem do BIOSu,ale ted nevim kde nastavit to bootování z HDD

P.S. nejsi honzaik z FBR.cz?

Edit: No to mě poser už to jede,jenom jsem jako obvykle při "opravování" tohoto problému držel DEL,naskočil BIOS,vyšel jsem z BIOSu,restartoval PC a už to jede!,možná to je tim že sem vytáhl ten prázdnej adaptér na MicroSD 2 SD,kterej dělal neplechu při naskočení BIOSu,a ještě sem při to výběru mezi BIOSem a normálním spuštěním dal TAB.... takže nevim,je to divný

Ale díky