sisiliska Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 ahoj, moc vás všechny prosím o radu.. měl jsem skype na mém 1. PC kde běželo vše bez problémů. teď jsem si pořídil nový a nejde mi tam nainstalovat skype, podrobně vysvětlím: 1. stahuji skype z officiálního webu skype.com 2. stahnu a spoustim program a kliknu na nainstalovat 3. hodí mi to doby cirka 10minut a cirka v 10% se začne zvyšovat doba instalování a asi po 3 minutách je to na "více než hodina" 4. čekám a čekám a po 20-30 minutách instalingu mi to hodí error že se vyskytla chyba a neco at si to ztahnu z http://www.skype.com/intl/cs/get-skype/on-your-computer/windows/downloading/ kde jsem to stahoval i před tím. hodně mě to štve protože skype byla moje každodení zábava s přáteli se kterýma nemohu být fyzicky :(. PORADTE PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 tak skoušel jsem totálně všechny verze. nejde ani jedna. helpnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 FUUUUUUUUU. teď to dojelo do 0% ale pak to jelo dolu: 29%->28% a takhle to jelo do: ,,začínám stahovat" a pak to jelo zase po procentech nahoru a zase znova :( FUUUUUUUUUUUUUU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 skoro 30 viewu a ani jedna rada... takže koukám že mi nikdo nepomuze protoze s tim nikdo nema skusenost :( PIC.EEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Jěště je možnost zkusit Portable verzi, bez instalace, stačí spustit a to je vše. http://www.edisk.cz/stahni/56880/SkypePortable.zip_15.4MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 j dik ted sem zjistil ze mi antivir neco smazal ve win32 a proto se nejde s tim serverem spojit tak sem postahoval ty soubory co chyby, odinstaloval zasran.ej avast a uz mi jede i ten normal, ale přesto dík seš jedinej z neakejch 30 lidi kdo odpovedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Neni zac, rad pomohu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.