Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Quest VI: Realms of Revelation


Robot2037

Recommended Posts

DragonQuestVI_US.jpg

Nejsem fanda Dragon Questu, vlastne jsem zadny nikdy nehral. Ale nudil jsem se a tak jsem narazil na tuto hru, ktera prave vysla. Hral jsem to jen chvili, takze vam zadne detailni informace nepodam, ale na prvni pohled se zda, ze se jedna o klasicke jRPG s tahovymi souboji. Je to remake stejnojmenne hry (bez podtitulu) ze SNESu z roku 1995. SNES verze dostala velmi dobre hodnoceni, takze by to nemuselo byt uplne spatne.

VIDEO RECENZE

dragon-quest-vi-realms-of-revelation--20101220102117910_640w.jpgdragon-quest-vi-realms-of-revelation--20101220102110269_640w.jpgdragon-quest-vi-realms-of-revelation--20101220102116019_640w.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepodcenuj silu Maria. :lol: Ale tak uz jsme docela offtopic... Me by pak zajimalo, jak je na tom DQVI po strance pribehove. Jiz opravdu nemam desitky hodin casu "jako zamlada", abych ho utracel na prumerne hry, ale prece jenom mam porad rad uplne klasicka jRPG... A toto je porad jedna z mala vyjimek, ktere prezivaji. Takze kdyby to melo opravdu dobry pribeh, tak si to rad zahraju. Tak tedy dejte vedet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no je to SNES port klasickeho jRPG, takze jako za mlada, lol ;D

pribeh mi neprisel bohuzel nic moc (problem bude mozna to ze sem nerozumel 100% vsemu, pro zasadni veci saham po slovniku, ale obcas sem proste linej ty kanji hledat O_o), ale ja celkove moc DQ nefandim, vyrustal sem na hrach jako Chrono Trigger nebo FF a DQ me proste nikdy nesedly.

vlastne nemam rad ani Toriyamu :cheesygrin:

nicmene z toho co sem hral DQVI>DQIX. o hodne ;]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam nahrano neco pres hodinu. porad to na me pusobi jako prumer, neni to urcite ze bych to zral jak blazen. ale na druhou stranu se to jeste poradne nerozjelo. nemam ted moc co hrat a touzil jsem po nejakem RPG a tohle mi zrovna prislo do cesty. Jeste bych mohl dohrat FF6 co mam rozehrane na GBA a nebo zacit FF5 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu