Ecthelion Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Hraje to někdo ? Právě to stahuji, tak by mě zajímal názor. Pamatuji hry jeste od již dávno zaniklé firmy SSI, jejichž rpgčka se řídili pravidly D&D popř. AD&D, takže jsem velmi zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 já to hrál....super hra ale je dost těžká....ale doporučuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 já to hrál....super hra ale je dost těžká....ale doporučuju ;) jo, jo hry podle pravidel D&D nebo AD&D jsou docela těžké, stačí vzpomenout na Baldur´s Gate 1 a 2 (PC), ale jsou super....takže uvidím, už se moc těším. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 pokud si hrál Stolní DD (v ČR Dračí Doupě) a líbilo se ti to...máš se opravdu na co těšit...ale chvíli ti potrvá naučit se všechny herni principy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 pokud si hrál Stolní DD (v ČR Dračí Doupě) a líbilo se ti to...máš se opravdu na co těšit...ale chvíli ti potrvá naučit se všechny herni principy ;) jj, v DD jsem už veterán, sice jsem to teď už dlouho nehrál, protože všichni z naší DD party mají děti, takže už není tolik času, hráli jsme to spolu asi 10 let, možná více. Je to super, ale staré časy DD už se nevrátí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Me to prislo hodne tezky a neatraktivni. Radsi si dej Jeanne D´Arc ;) 100x lepsi tahova, takticka, RPG hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Me to prislo hodne tezky a neatraktivni. Radsi si dej Jeanne D´Arc ;) 100x lepsi tahova, takticka, RPG hra... jo, to taky budu zkouset.....a jeste chci vyzkouset Dragoneer´s Aria a MHF 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.