Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na iso hry pro psp 1004 s ofw 6.35


Nardwik

Otázka

Ani nevim jak, ale povedlo se mi updatovat ofw 6.35 na moji stare fat PSP-1004. Stahl jsem si teda 635 Pro-A Updater, rozbalil, spustil... a ted mi funguji: Dungeon Siege, Micromachines V4, Burnout Dominator, SoulCalibur Broken Destiny a Gow Gos. Vsechno jsou to ISO hry a vsechny jsem nasel a stahl z uloz.to. Navic mam ucet na PSN a z nej stahnute a koupene origo hry jako Burnout Legends, Mod Nation Racers, Motorstorm, Fired Up, Ratchet Clank Size Matters, Killzone, Tekken6... a vsechny VETSINOU funguji i kdyz mam zapnuty ten CFW.

A ted problemy. S necim jsem si poradil, s necim ne. Tak kdo by mohl, pomozte plz:

Tekken 6. Obcas se nespustí ale staci vypnout CFW, resetovat na OFW a uz zase jede. To se tyka vetsiny novejsich koupenych her, protoze treba Burnout Legends nebo Fired Up tohle nedela. UMD jedou bez problemu.

Micromachines V4. Pokud spustim na jednom psp tuhle hru jako ISO a druhou z UMD, nefunguje tam ad-hoc multiplayer. Ty dve psp se proste nenajdou ani kdyz je Host na hre z ISO ani kdyz je na hre z UMD

HRY NA PSX: koupene jedou v poho (Crash Bandicoot, Driver, Abe's Odysse) ale stahnute (Diablo - eboot.pbp) vzdycky hodi tu chybu Game could not be started error 80010016. Zkusil jsem to i pres eLoader a PS1P, ale tyhle aplikace jsou pry jen pro psp 200x a 300x. Existuje neco takoveho i pro PSP 100x bez Pandory?

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu