madi7 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 To mi nikdo neporadí?mám broblem s ovladačem dostal sem ho k PS3 a nejde mi vubec spárovat je to ovladač od speed link...díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Je vůbec bezdrátový? :D Silně pochybuju, asi to musíš mít natvrdo připojené kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madi7 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 jo jo je normál bezdrátovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Někde jsem slyšel, že Sony do FW uvedla "něco jako ochranu" vůči nebrandovaným ovladačům....tak nevím co je na tom pravdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madi7 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 aha tak to sem nahranej:)chci hrát s klukama NHL tak asi nic nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Předpokládám že se snažíš ovladač spárovat s dodaným USB přijímačem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madi7 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 juju jasně normál přes ten USB kabel...sice ovladač bliká že něco hledá ale nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Pokud to máš spojené kabelem, nebo dongle (přijímač) správně spárovanej, tak nevim :D Možná je to ochrana Sony, ale tomu nevěřím - mám Mad Catz MW2 Controller s donglem a funguje bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madi7 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dongle přijímač?mám PS3 krýtce tak na mě musíš trošku česky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dongle - je to, co dáš do USB aby něco fungovalo. V případě bezdrát ovladače to je bezdrátovej přijímač signálu. Pokud máš přijímač a ovladač správně spárovanej, tak je chyba někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madi7 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 aha tak to já nevim kde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirus Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Sony udajne udelala "fix" kterej nepovoluje pouzit bezdrat ovladac kterej neni podepsanej primo od SONY :-( coz neznamena ze nemuzes pouzit neznackovej s kabelem :-) tam to funguje dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schimpy Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Potvrdzujem drátové neznačkové ovládače fungujú aspon ten môj od značky Trust.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirus Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ja zkousel Logitech Rumble pad s kabelem a bez problemu, samozrejme v tu chvili neni sixaxis coz u nekterych her je potreba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
madi7
To mi nikdo neporadí?mám broblem s ovladačem dostal sem ho k PS3 a nejde mi vubec spárovat je to ovladač od speed link...díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.