Eledar Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ahojte dneska me 360 Wawes Patcher nahral 10 wawe:?.Tak cekam kdy vyjde nejaka hra s wawe 10 :D.A doufam ze budu moci dale patchovat na 3 wawe :D. Co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Nic zajímavého,ti co mají LT+ pojedou dál bez problémů a ostatní budou wave patchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Nic zajímavého,ti co mají LT+ pojedou dál bez problémů a ostatní budou wave patchovat a ty co maji LT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 a ty co maji LT? Taky bez problémů,ale pokud hra bude mít AP 2.5 tak už problém nastává :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 .Tak cekam kdy vyjde nejaka hra s wawe 10 :D Cakas? A Bulletstorm ma ake wave? Nie nahodou 10? :lol: Vsak preto v 360WP to aktualizovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Cakas? A Bulletstorm ma ake wave? Nie nahodou 10? :lol: Vsak preto v 360WP to aktualizovali... jo bulletstorm má 10wave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Tak nevim ale ty Wawe kraviny už neřešim, mam starý FW k tomu active disk a v pohodě rozjedu i BulletStorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Tak nevim ale ty Wawe kraviny už neřešim, mam starý FW k tomu active disk a v pohodě rozjedu i BulletStorm jasne, ze neriesis, ked na 1.6 pouzivas aktivacne DVD...ked bude aj wave12, tak nebudes riesit, pokial ta hra nebude mat AP2.5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Není to tak uplně k tématu, ale trošku jo, tak ať nezakládám novej topic ;). Pokud jsem to pochopil dobře, tak novej Abgx má možnost patchovat hry s AP2.5, ale já mám flash LT+ 1.1, takže žádný patch nepotřebuju. Doteď jsem používal starej Abgx, ale dnes jsem s novým projel NFS, který ochranu mají a nějakej patch tam proběhl. Zajímalo by mě teda, jak je to s bezpečností na LIVE a o jaký patch tam vlastně jde. Snad jste mě pochopili a kdyžtak mi vše objasníte ;). Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 . Pokud jsem to pochopil dobře, tak novej Abgx má možnost patchovat hry s AP2.5, ale já mám flash LT+ 1.1, takže žádný patch nepotřebuju. . Ale ano, ze potrebujes patchovat v abgx, ked hra ma AP2.5. Ved ten patch je predsa pre LT+ a bez neho nespustis ani ty hry s AP2.5 :D Na stary flash je ten patch v abgx zbytocny, nic neriesi. Hadam si to pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Aha, takže jsem to nepochopil dobře :D. Já se nezajímal o to, jak to funguje na jiných verzích flashe, takže jsem myslel, že Abgx to patchuje automaticky na ty starší a novější flashe už to spustí samy. Ale teď už je mi to jasno, díky moc za pomoc ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 aháá :) a já se divil, proč na xboxu s nejnovějším flashem nfs hot pursuit nefungují a celá konzole se sekne na cca 10s... takže musím image projet tím programem a pak to pošlape jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 aháá :) a já se divil, proč na xboxu s nejnovějším flashem nfs hot pursuit nefungují a celá konzole se sekne na cca 10s... takže musím image projet tím programem a pak to pošlape jo? Jo jestli máš to LT+ tak to projed znova..ale tentokrát na level 3 a pak na level 0..a vypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 jojo funguje to výborně :) ještě udělat LT+ flash na svojem xboxu a bude to super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.