Eledar Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2011 Ahojte dneska me 360 Wawes Patcher nahral 10 wawe:?.Tak cekam kdy vyjde nejaka hra s wawe 10 :D.A doufam ze budu moci dale patchovat na 3 wawe :D. Co vy na to??? Citovat
Dunky Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2011 Nic zajímavého,ti co mají LT+ pojedou dál bez problémů a ostatní budou wave patchovat Citovat
Hool23 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2011 Nic zajímavého,ti co mají LT+ pojedou dál bez problémů a ostatní budou wave patchovat a ty co maji LT? Citovat
Dunky Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2011 a ty co maji LT? Taky bez problémů,ale pokud hra bude mít AP 2.5 tak už problém nastává :) Citovat
trezzor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 .Tak cekam kdy vyjde nejaka hra s wawe 10 :D Cakas? A Bulletstorm ma ake wave? Nie nahodou 10? :lol: Vsak preto v 360WP to aktualizovali... Citovat
becks7234 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 Cakas? A Bulletstorm ma ake wave? Nie nahodou 10? :lol: Vsak preto v 360WP to aktualizovali... jo bulletstorm má 10wave Citovat
Carmine Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 Tak nevim ale ty Wawe kraviny už neřešim, mam starý FW k tomu active disk a v pohodě rozjedu i BulletStorm Citovat
trezzor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 Tak nevim ale ty Wawe kraviny už neřešim, mam starý FW k tomu active disk a v pohodě rozjedu i BulletStorm jasne, ze neriesis, ked na 1.6 pouzivas aktivacne DVD...ked bude aj wave12, tak nebudes riesit, pokial ta hra nebude mat AP2.5 :D Citovat
Mazwor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 Není to tak uplně k tématu, ale trošku jo, tak ať nezakládám novej topic ;). Pokud jsem to pochopil dobře, tak novej Abgx má možnost patchovat hry s AP2.5, ale já mám flash LT+ 1.1, takže žádný patch nepotřebuju. Doteď jsem používal starej Abgx, ale dnes jsem s novým projel NFS, který ochranu mají a nějakej patch tam proběhl. Zajímalo by mě teda, jak je to s bezpečností na LIVE a o jaký patch tam vlastně jde. Snad jste mě pochopili a kdyžtak mi vše objasníte ;). Díky moc. Citovat
trezzor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 . Pokud jsem to pochopil dobře, tak novej Abgx má možnost patchovat hry s AP2.5, ale já mám flash LT+ 1.1, takže žádný patch nepotřebuju. . Ale ano, ze potrebujes patchovat v abgx, ked hra ma AP2.5. Ved ten patch je predsa pre LT+ a bez neho nespustis ani ty hry s AP2.5 :D Na stary flash je ten patch v abgx zbytocny, nic neriesi. Hadam si to pochopil... Citovat
Mazwor Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2011 Aha, takže jsem to nepochopil dobře :D. Já se nezajímal o to, jak to funguje na jiných verzích flashe, takže jsem myslel, že Abgx to patchuje automaticky na ty starší a novější flashe už to spustí samy. Ale teď už je mi to jasno, díky moc za pomoc ;). Citovat
FeebeE Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2011 aháá :) a já se divil, proč na xboxu s nejnovějším flashem nfs hot pursuit nefungují a celá konzole se sekne na cca 10s... takže musím image projet tím programem a pak to pošlape jo? Citovat
becks7234 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 aháá :) a já se divil, proč na xboxu s nejnovějším flashem nfs hot pursuit nefungují a celá konzole se sekne na cca 10s... takže musím image projet tím programem a pak to pošlape jo? Jo jestli máš to LT+ tak to projed znova..ale tentokrát na level 3 a pak na level 0..a vypal. Citovat
FeebeE Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 jojo funguje to výborně :) ještě udělat LT+ flash na svojem xboxu a bude to super :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.