Domingster Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Zdravím, zajímalo by mě jestli jdou zkopírovat filmy z flash paměti na interní HDD Playstationu. Jakože jestli tam není nějaká ochrana nebo něco. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 ne není normálně z externího HDD stačí dát Copy do psska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ale většinou ti psko nezobrazí soubory na flashce musíš dát tjoůhelník na ovladači zvolit display all a pak už jenom kopíruješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 tak ten trojúhelník sem bral samozřejmostí..:) a pak jen označit soubor a kopíruješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 já jen kdyby náhodou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Zkoušel jste někdo kopírovat film přes FTP? PS3 media server mi najednou nechce najít pstrojku i když ho používam už asi dva roky takže nevim jak jinak kopírovat filmy do ps3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 já jen kdyby náhodou :) jo je mi to jasný..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Zkoušel jste někdo kopírovat film přes FTP? PS3 media server mi najednou nechce najít pstrojku i když ho používam už asi dva roky takže nevim jak jinak kopírovat filmy do ps3.. přes ftp ne ale proč je tam nekopíruješ přes externí HDD nebo Flashku..? to je asik nejrychlejší a nejlepší způsob...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 přes ftp ne ale proč je tam nekopíruješ přes externí HDD nebo Flashku..? to je asik nejrychlejší a nejlepší způsob...;) Jo ale fullhd filmy co maj třeba 10gb na externí nedam když musí bejt ve fat32.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 FullHD filmy jsou většinou ve formátu .mkv, ten PS3 ani přehrát neumí. Zkus program mkv2vob, najdi si návod k tomu a je to OK. Umí to převést do formátu, kterej PS3 umí a i ti to rozdělí ten film na soubory po 4giga, popřípadě to vypálí titulky do obrazu, aby to šlo i na PS3 pokud je potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, zajímalo by mě jestli jdou zkopírovat filmy z flash paměti na interní HDD Playstationu. Jakože jestli tam není nějaká ochrana nebo něco. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.