pszkutek Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 sorry ze tim otravuju urcite to tady je,ale od soboty mam ps3 a uz jsem prisel na to kde stahnout dema ,jen je problem v tom ze nevim kde se ulozi ,a jeste jsem se chtel zeptat prumerna doba stazeni dema co ma cca 1500 mb vam trva jak dlouho?dik moc;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Demo najdeš v menu stejně jako když vložíž disk do mechaniky. Rychlost stahování zavísí na tvým připojení,ale někdyse stává že to stahuje pomalejc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pszkutek Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 no prave ja to rano zapl a ukazovalo se mi ze to bude stazene za 30 minut prijdu domu ze skoly a psko vyple tak nevim no a to demo nikde a zapnu to stahovani odpo a pise mi to az 300 minut a vypadky netu nemam vubec:)ale diky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Kde prosimtě ty dema stáhnout? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ježiš! kde asi! na PS Store! zaregistruješ se na PS3 na PSstore a už jen stahuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 OK díky. A pozor na ty vykřičníky aby ti neprdla cévka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Panebože, to jsou dotazy :D :D Stažené a nainstalované hry najdeš pod ikonou disku (případně trofejí, když nemáš v mechanice disk) - bývá to označené Playstation 3 nebo podobně. Je to složka, tak jí rozklikni a hraj. Meesha: Na tu tvou předchozí otázku bych odpověděl asi ještě ostřejc, tohle sou otázky jak na úrovni mateřský školky. Od čeho tam ten PS Store asi je? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 To si buďte ostrý jak chcete, já, že tu viděl jeden topic který mě zajímal a nechtěl jsem zakládat nový téma, tak jsem se jen slušně zeptal. Mám ps3 jen pár dní. Ale dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ano, já ti to neberu, aspoň ses zeptal slušně :) Ale uznej - máš manuál, máš Google, máš mozek - když použiješ i jen jedno z toho, dojdeš k tomu během 2 minut :)) Jinak k prvnímu dotazu ohledně rychlosti - to závisí na rychlosti tvého netu - zkus na pc stáhnout nějaký soubor, a podívej se, jak rychle se to stahuje (v prohlížeči si někde najdi správce stahování) - a odhadni si to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.