Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém se skypem.


frezen91468625049

Recommended Posts

Čus lidi... Kámoš má problém se skypem a to takovejdle: Když volá kamarádce tak ho neslyší, on jí taky né, ale když ji nebo jemu příjde zpráva (pořád přes skype) tak slyší to pípnutí. Když voláj s někym jinym tak jim to normálně funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mikrofon a sluchatka maji OBA Ok? (nejlepsi zacit resit od piky, aby se neresily kdejake SW hovadiny a pak se neprislo na to, ze jim nefunguje mikrofon nebo neco)

Ve Skype se da nastavit jakej vystup to ma pouzivat - pokud ma v PC napr. vice zvukovek nebo repraky v monitoru, ktery ma pripojeny pres HDMI, tak je mozne, ze to pouziva ten a ten je ztlumeny nebo neco - je to tedy spravne nastaveno? Co verze Skype? Zkouseli nejnovejsi? Pokud ano, tak bych jeste doporucil zkusit starsi (neni to sice reseni problemu, ale obchazeni, ale kdyby se tim vyresil tak co...). No jinak ve skype se da zobrazit debug info o hovoru, tak na to bych se take podival, treba se tam najde neco zajimaveho. A v neposledni rade kvalita pripojeni nebo - neblokuje to na jedne strane nejakym zpusobem poskytovatel? (je to skoro az neuveritelne, ale vsechy moznosti je treba brat v potaz - jistym zpusobem se Skype blokovat da - v nekterych firmach se tak blokuje, sice si myslim, ze by se pak ani nepripojil, ale kdo vi)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu