Ostík69 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Cau panove mate nekdo informace zda PS3 Slim je stejne nachylna na YLOD jako starsi 60 GB verze ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ne. Jedine verze ktere dostavali ČASTO YLOD jsou 20gb a 60... a stare modely 40gb(jen nektere).... ke konci FAT modelu přišli nove PS3 kompletne přepracovane, PS3 40gb/80gb/160gb. maji uplne jinak udelano chlazeni,zk. desku,jinou mechaniku,jiny zdroj a ty už YLOD nedostavali :) a slim už vubec ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 u slim verze to vyřešili tím že přešli na 45nm technologii čipů které mají stejný výkon akorát méně topí.. také vylepšili cirkulaci vzduchu a chlazení pomocí chladicích podložek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ostík69 Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Ne. Jedine verze ktere dostavali ČASTO YLOD jsou 20gb a 60... a stare modely 40gb(jen nektere).... ke konci FAT modelu přišli nove PS3 kompletne přepracovane, PS3 40gb/80gb/160gb. maji uplne jinak udelano chlazeni,zk. desku,jinou mechaniku,jiny zdroj a ty už YLOD nedostavali :) a slim už vubec ne :) Tak to rád slyšim,měl jsem 40gb fat a taky ji postihl YLOD a to už byl vyměněnej kus jelikož mi v záruce odešla mechanika. Tak jsem do třetice pořídil slima tak ten snad vydrží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ostík69
Cau panove mate nekdo informace zda PS3 Slim je stejne nachylna na YLOD jako starsi 60 GB verze ?:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.