Ostík69 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Cau panove mate nekdo informace zda PS3 Slim je stejne nachylna na YLOD jako starsi 60 GB verze ?:bash: Quote
0 witaHavr Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Ne. Jedine verze ktere dostavali ČASTO YLOD jsou 20gb a 60... a stare modely 40gb(jen nektere).... ke konci FAT modelu přišli nove PS3 kompletne přepracovane, PS3 40gb/80gb/160gb. maji uplne jinak udelano chlazeni,zk. desku,jinou mechaniku,jiny zdroj a ty už YLOD nedostavali :) a slim už vubec ne :) Quote
0 tagi.ps3 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 u slim verze to vyřešili tím že přešli na 45nm technologii čipů které mají stejný výkon akorát méně topí.. také vylepšili cirkulaci vzduchu a chlazení pomocí chladicích podložek.. Quote
0 Mígl Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Ne. Jedine verze ktere dostavali ČASTO YLOD jsou 20gb a 60... a stare modely 40gb(jen nektere).... ke konci FAT modelu přišli nove PS3 kompletne přepracovane, PS3 40gb/80gb/160gb. maji uplne jinak udelano chlazeni,zk. desku,jinou mechaniku,jiny zdroj a ty už YLOD nedostavali :) a slim už vubec ne :) Tak to rád slyšim,měl jsem 40gb fat a taky ji postihl YLOD a to už byl vyměněnej kus jelikož mi v záruce odešla mechanika. Tak jsem do třetice pořídil slima tak ten snad vydrží.. Quote
Question
Ostík69
Cau panove mate nekdo informace zda PS3 Slim je stejne nachylna na YLOD jako starsi 60 GB verze ?:bash:
4 answers to this question
Recommended Posts