micky5 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ahoj potřeboval bych pomoct. Updatoval jsem si iPod 3g , ale nevim jak to spustit. Na iPodu je pořád jablko.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 furt dokola se to tu řeší.., dej DFU mod a restore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ale ja to restoroval a pak updatoval. teď se mi ani nechce načíst na iTunes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 jako jak nechce načíst ? píše ti to neco v iphonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micky5 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Moc děkuju za pomoc už to funguje!!!!:cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
micky5
Ahoj potřeboval bych pomoct. Updatoval jsem si iPod 3g , ale nevim jak to spustit. Na iPodu je pořád jablko.:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.