Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Urcite se vam uz stalo ,ze vam jednoduse hra nejde : Cerna obrazovka.

Mate nekolik takovych her.Jak hru zprovoznit z Interniho disku. !

Postaci stahnout : Verzi 3.41 Pkg popripade 3.55.Pkg

1. Stahneme PKG dle typu FW a nazvu hry.

Download :

http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=44474

2. Nainstalujte PKG (hledejte ve slozce dev_hdd0 \ Game \ Oznaceni hry : BlesXXXXXX \ USRDIR \)

3. Pres FTP manager vytahneme Eboot ! ( Nekam na disk )

4. A ted zkopirujte celou slozku s nazvem "USRDIR" Ze souboru kde mate plnou hru . ( dev_hdd0 \ Game \ BLES00937 \ USRDIR \) <--- kompletni slozka s hrou.

5. A tedka dejte do slozky : "USRDIR" upraveny eboot ,ktery jste si dali nekam na disk.

6. Hra by vam mela nyni fungovat z XMB menu.

Me osobne delsi dobu nesla hra : Apache Air Assault BLES00937 a tedka to jede jako vino !

Tim odpada zapinani manageru u her ,ktere vam nepujdou postaci najit fungujici verzi pkg.

Takzvane neco pojede normal pres manager a to co vam nepujde zpustite pres XMB.

A kdo chce muze i ostatni hry zpoustet pres XMB Snad to pomuze i ostatnim ,-)

PS: Zajimalo by me co se stane,kdyz tam date hru ,ktera predtim vyzaduje DVD v mechanice ,nejede nahodou bez DVD?

Jestli by to nekdo z vas neotestoval bylo by to supr .)

Odesláno

XMB je menu PS3 jako Dashboard u Xboxu

on tu resi blackscreen pkg instalaci ta neni ani nekdy potreba (staci jen fix permission)

pkg pouzivejte az jako posledni nejde updatovat !!! tím pádem problemy s PSN!

jinak pokud to nechapete mam tu i video ktery je sice pro geohot fw ale jde i na ostatnich CFW (krom Wanina) a je to stejny postup

odkaz na video

Odesláno
XMB je menu PS3 jako Dashboard u Xboxu

on tu resi blackscreen pkg instalaci ta neni ani nekdy potreba (staci jen fix permission)

pkg pouzivejte az jako posledni nejde updatovat !!! tím pádem problemy s PSN!

jinak pokud to nechapete mam tu i video ktery je sice pro geohot fw ale jde i na ostatnich CFW (krom Wanina) a je to stejny postup

odkaz na video

Aha, tak to je jednoduche uz to chapu. Nema nekdo nahodou teda virtua tennis 3.pkg ? a jestli to dobre chapu rika se taky tomu eboot ?

Odesláno

Nešlo mi GTA IV, házelo BS, verze BLES30127. Tak jsem si dneska koupil originálku Bioshocku 2, protože jsem žádnou neměl. Pustil jsem Rogero Manager 8.1, dal BR required a vypadá to, že hra jede. Žádný BS.

Možná stačí u her, které vám hážou BS, dát disk do mechaniky, restartovat PS3, pouštět přes Rogero s BR required. Mám 3.55 Kmeaw. Ještě po nahrátí hry do PS3 jsem pustil Permission Fix, ale ten hru asi nezprovoznil, protože i potom bez disku nejela a skončila na BS...

Snad to někomu pomůže. Nebo je to jenom moje náhoda :-). Není to osvědčený návod, jen postup, jak to šlo mně :-)

Odesláno
Nešlo mi GTA IV, házelo BS, verze BLES30127. Tak jsem si dneska koupil originálku Bioshocku 2, protože jsem žádnou neměl. Pustil jsem Rogero Manager 8.1, dal BR required a vypadá to, že hra jede. Žádný BS.

Možná stačí u her, které vám hážou BS, dát disk do mechaniky, restartovat PS3, pouštět přes Rogero s BR required. Mám 3.55 Kmeaw. Ještě po nahrátí hry do PS3 jsem pustil Permission Fix, ale ten hru asi nezprovoznil, protože i potom bez disku nejela a skončila na BS...

Snad to někomu pomůže. Nebo je to jenom moje náhoda :-). Není to osvědčený návod, jen postup, jak to šlo mně :-)

je vic moznosti samozrejme bereme ze BR Req je povinnost! Jen maloktera hra jde i bez toho.

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu