Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Radiant Historia


.Den

Recommended Posts

Atlus, pro me v soucasnosti nejlepsi herni vydavatel prevazne v oblasti RPG, vcera vydal jRPG Radiant Historia, ktere je udajne mixem klasickeho stareho jRPG gameplaye s novymi prvky, ktere vsak hru prekvapive nekazi. Sklizi docela dobre recenze, napr. Gamespot 8.0 (coz u nich je vyborne hodnoceni). Jinak v ramci udajne silneho a zajimaveho pribehu pry cestujete casem, bitvy maji mirne strategicke prvky apod.

http://www.gamespot.com/ds/rpg/radianthistoria/review.html?tag=topslot;thumb;4

604160_187474_front.jpg

Vypada zajimave, takze potom mozna vyzkousim. ^^

604160_20110103_640screen006.jpg

604160_20110112_640screen001.jpg

604160_20110112_640screen008.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Jo, vypadá to zajímavě, odehrál jsem kousek prologu, abych zjistil, že na implicitní nastavení nefunguje ukládání na savepointech. Ještě to nějak porejpu a uvidim, možná to chápu blbě.

Jinak se to, zdá se, potkává s Ghost Trickem (procházení historických událostí a zařizování, aby se staly jinak :)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proste si jen v menu Acekard u te hry (nebo i globalne) vyjed tlacitkem nastaveni, proklikej se k Bypass Antipiracy (nebo tak neco) a aktivuj to. Melo by to pak fungovat. ;)

Ve hre mam zatim 2 hodiny a uz se tam zacalo i neco dit s pribehem, vypada to hodne zajimave. Cestovani casem a podobne "ohrane" prkotiny, ale je to tady zajimave podano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jRPG a jejich sbírka klišé.

.Den: jasně, zapnul jsem to a už to vesele šlape, dokonce to načetlo tu pokusně odehranou půlhodinu :)

Takže záchranu světa tady samozřejmě máme, časové linie se roztomile větví a jde mezi nimi hezky přeskakovat. Princezna zatim jenom proběhla v prostřihu (sociálně uvědomělá dívčina ze Zlého království, ta to má spočtený), na její záchranu tutově dojde. Dále tu máme poskoky, co jsou tam od dělání vtipů, náležitě drsného přítele z mládí, ještě drsnějšího vlasatého záporáka, mechapotvory, než to někam dohraju, tak ty klišé budou komplet. Zatím výrazně chybí roztomilé zvířátko a epizoda na pláži ^_^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Nedohrál jsem to kdovíjak daleko. Furt se plácám mezi rozhodnutím zůstat s tajnejma / dát se k vojákům a nemůžu najít cestu kudy z toho ven. A přijdou mi takový praštěný ty rychlý špatný konce typu "tak jste si na ně počkali a dali jste jim na budku, akorát že ještě víc jich vás oběhlo a dobylo město, takže fail"...

Ale moh bych se v tom zase porejpat, jestli mě něco nenapadne. Občas to funguje, že se ke hře dostanu třeba po půl roce a prorazim nějakej zákys, kvůli kterýmu jsem toho nechal...

Ono to vypadá, že člověk musí postupně projít ty větve všechny, aby se to nějak propojilo, co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde presne ses zasekl?

Ty rychle konce jsou sice mozna az moc rychle, ale zas mi to tak nevadi... Mozna lepsi nez dalsi dve tri hodiny behat a bojovat a pak zjistit, ze mam vlastne game over. :) Ale libi se mi, ze vlastne zadny game over pri spatne volbe ani neexistuje, nemusim zase loadovat.

Ale jinak vicemene to funguje tak, ze kdyz mas zakys v jedne historii, tak se musis vratit nekam do druhe historie, tam pribeh zase popojde kousek dal, zasekne se, ty prepnes na prvni historii, opet kousek popojdes a tak dokola. Ja teda taky skoro nehraju (neni cas), mam za celou dobu asi jen 9 a pul hodiny. Ale celkem se mi to libi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pamatuju si to už jenom matně, ale v jedný cestě dojdu do jeskyně se zavalenym průchodem dál a je tam varianta hledat posla s výbušninama nebo si počkat na nepřítele a skočit na ně, a ve druhý cestě zase jdu někam k řece prozměnu se s někym potkat a ten tam samozřejmě nedorazí (a taky z toho vede pak jedna cesta do pekel a druhá cesta někam...) Příležitostně do toho zase mrknu, jestli nekecám moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, vim, tam jsem se taky na chvilku zasekl. :) Zadny extra spoiler to neni, ale stejne to zneviditelnim. Postup:

Proste se potom vrat do Heissovy historie, zajdi za nim, aby ti rekl info o misi, pak znovu dobehni k te jeskyni na druhem brehu a pockej na posla, mel by dorazit. Mozna to jde zkratit a jit tam rovnou, to ale nevim jiste, ja to rovnou prosel cele od prvniho infa o misi od Heisse, i kdyz to bylo dost zdlouhave. Pak uz se ta hra tak nevlece.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu