Prosím o radu. Jak při hraní vypnu ten věčně naskakující otravnej štítek v levém dolním rohu obrazovkykde píšou různý tipy ohledně ovládání hráče? Fakt nemám čas si to při hraní číst.:-x. Teda už samo ovládání mi přijde pěkně na h....,protože střílet z voleje pomocí pravej páčky...hrůza,kdo tohle vymyslel?? Předsi jen tlačítko je rychlejší než páčka,ale budiž. A ještě,rozehrát českou ligu jako takovou se asi nedá,co? Alespoň jsem to tam nikde nenašel.. Díky za odpověď.
Otázka
pbl.prochy
Prosím o radu. Jak při hraní vypnu ten věčně naskakující otravnej štítek v levém dolním rohu obrazovky kde píšou různý tipy ohledně ovládání hráče? Fakt nemám čas si to při hraní číst.:-x. Teda už samo ovládání mi přijde pěkně na h....,protože střílet z voleje pomocí pravej páčky...hrůza,kdo tohle vymyslel?? Předsi jen tlačítko je rychlejší než páčka,ale budiž. A ještě,rozehrát českou ligu jako takovou se asi nedá,co? Alespoň jsem to tam nikde nenašel.. Díky za odpověď.
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.