Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Z PS3 pozice do jiného PS3

jumperp

Otázka

Zdravím všechny

a předem se omlouvám, pokud jsem někde přehlédl, to s čím bych potřeboval pomoci.

Táta má ps3 320gb , hrál jsem u něj cca měsíc GT5, včera jsem si konečně koupil svou PS3 320GB a přetáhl jsem si na USB pozici GT5 u táty a u mě jsem pozici zkopíroval do mé PS3.

Ale po zapnutí hry mě to píše myslím jakoby že jsem jiný uživatel a nedaří se mi nějakým způsobem naloudovat.

Jinou pozici GT5 ve svém PS3 nemám, uživatele u táty i u mě jsem raději napsal stejně, ale nedaří se mi.

Omlouvám se ještě jednou pokud jsem načal již probrané téma.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Podíval bych se, jakej má táta na ps3 v XMB login, na tvé vytvořil stejný a mohlo by to možná fungovat

to je aby si spustil takovy ty savy lockly na ucet tzn tak a nebo to jde upravit pres komp aby to nebylo lockly na ucet tzn na ucet tveho taty ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Problém je vyřešen. Chyba byla samozřejmě ve mě. U táty v PS3 jsem neměl zapsán účet na PSN ,ale v mém PS3 ano. Takže stačilo v tátovym PS3 zapsat jméno a datum narození. Potom jsem znovu klasicky zkopíroval pozici GT5 a naloudoval do mé PS3. A je to!!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu