Mi-6 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Ahoj, chci se zeptat, jestli se s tím někdo z Vás nesetkal, když vypnu PSP tak 6 vteřin bliká zelená dioda a svítí podsvícení displaje. Předtím to nedělalo!! Dík všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Zkus resetovat nastaveni do tovarniho a pokud pouzivas nejake pluginy, tak je vypni/smaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mi-6 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 tak jsem toto zkusil a nic. pořád to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Mě to dělá to samé, ale až po pádu psp na zem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mi-6
Ahoj,
chci se zeptat, jestli se s tím někdo z Vás nesetkal, když vypnu PSP tak 6 vteřin bliká zelená dioda a svítí podsvícení displaje. Předtím to nedělalo!!
Dík všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.