Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIGHT NIGHT CHAMPION je Venku

jakubgaluszka

Recommended Posts

Tak co těšíte se já demo nehrál chtěl jsem se nechat překvapit už se těším jak blázen...:D hlavně na tu kariéru ta je prý bombová:) + je tem stále legacy mod :)

ja nemuzu pit kvuli praskum takze dnesni vecer patri FNC :) pockam az to bude na S-R a stahuju

PS:JE TO WAVE 6 ČILI ŽÁDNÉ AP 2.5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kariera je dobra hraju sice chvili ale ma to naboj ackoliv me zarazi ze ackoliv rychlost je realna (kdo sleduje box vi) ale stamina je mox velka se mi zda udelal bych i mensi a pomaleji odebirajici protoze takhle muzu lehky udery svihat jeden za druhym

dobry je kydz musite nekoho knockoutovat za ukol tak kdyz uz skoro je tak se spomaly cas vypada to bozsky :D

a hustý je že tam je mezi zápasam normálně hraný zpravodajství na ESPN :D

SPOILER

já jsem myslel že budu začínat v base ale tam je jen tutorial a pak to udělá ''o 4 roky dříve'' a začínate s bishopem a tipuju že do basy se teprve dostanu a pak zpátky na titul :D

Odkaz ke komentáři

kariera je dobra hraju sice chvili ale ma to naboj ackoliv me zarazi ze ackoliv rychlost je realna (kdo sleduje box vi) ale stamina je mox velka se mi zda udelal bych i mensi a pomaleji odebirajici protoze takhle muzu lehky udery svihat jeden za druhym

pravě že to stou staminou udělali dobře je o ničem střelit frajerovy 5 ran a pak doplnovat a furt dokola

Odkaz ke komentáři

no prave ze je uplne neralny zkus se kouknout nekdy na box...

ps jen chci poradit poslouchejte ty trenerovy rady a nesnazte se jen mlatit

PS DOUFAM ZE TY VEZENSKY ZAPASY BUDOU I ONLINE NEJLEPSI!:d ZADNY PRAVIDLA ZADNY KOLA :d

Odkaz ke komentáři

no prave ze je uplne neralny zkus se kouknout nekdy na box...

ps jen chci poradit poslouchejte ty trenerovy rady a nesnazte se jen mlatit

PS DOUFAM ZE TY VEZENSKY ZAPASY BUDOU I ONLINE NEJLEPSI!:d ZADNY PRAVIDLA ZADNY KOLA :d

ten kdo neumi anglicky tak asi rady nebude poslouchat .... ja viděl box už hodněkat a pravě čim vic staminy tim lepši pač když umiš FNR dobře tak jsi pak v tom kralem a ty pak saziš jednu pecku za druhou :D

Odkaz ke komentáři

ano tak jestli si videl box tak vis ze tohle je absolutne nerealny ''pak saziš jednu pecku za druhou''...

nemyslim poslouchat primo ale cist...

edit:

jako pro hru je to lepsi to ano ale tak ja jsem chtel simulator :)

jinak ted se mi povedla pekne bolestiva vec dal jsem mu podpasovku a on se sehnul a v tu chvili jsem mu dal pravej hak :D odlitl na prdel :D

Odkaz ke komentáři

ano tak jestli si videl box tak vis ze tohle je absolutne nerealny ''pak saziš jednu pecku za druhou''...

nemyslim poslouchat primo ale cist...

edit:

jako pro hru je to lepsi to ano ale tak ja jsem chtel simulator :)

pokud si chtěl simulator tak v tom připadě fight night round 4 ale to ty asi už znaš :D

Odkaz ke komentáři

jo vím no FNR3 byla moc hardore ctyrka byla akorat ale tohle preziju uz jen kvuli ty kampani _D

tak ale tohle mě naštvalo jdu do basy 3zápasy a zas ven?!zrovna ty zápasy ''no rules'' byli zábavný :D

FNR3 je best ale nasralo mě jak sem se naučil tu jednu ranu co ho hodila do stadia spomaleni pak mi to přišlo nudny prostě jak sedla tak konec :D

Odkaz ke komentáři

stve me ale to kratky vezeni

začíná mě to srá.t hra okatě nadržuje AI už jen proto že mu dám 20silných directů za sebou (čistých) a on jakoby nic + když se dostanu do 6kola tak mám půl centimetru staminy a to i když šetřím a ai tam líta jako v prvním kole... hry hraju abych se bavil né abych se s tím sra.l

hral jsem to asi 4x a uz me to nebavi...on si lita jak kralik a ten muj tam kulha (coz je nejvetsi picov.ina kterou jsem v boxersky hre videl) a stamina se mu doplnuje rychlosti milimetr za hodinu

zkusim si to dat zitra na nejlehci obtiznost ostatni zapasy jsou v pohode jen tohle je trapne nahype-ovany

Odkaz ke komentáři

Tak kampaŇ jsem dohrál a musím uznat že byla bombová a neskutečně mě chytla délka je ok 4hodiny je fajn na to že je tu takový mód prvně dou fán že udělají pokračování :)

takže teď si začnu legacy :)

ps o co že jde v legacy :D

Odkaz ke komentáři

Tak kampaŇ jsem dohrál a musím uznat že byla bombová a neskutečně mě chytla délka je ok 4hodiny je fajn na to že je tu takový mód prvně dou fán že udělají pokračování :)

takže teď si začnu legacy :)

ps o co že jde v legacy :D

no vidiš a jak si nadavak :D

Odkaz ke komentáři

Tak sem včera večer odzkoušel...Grafika, atmosféra a všechno okolo je bomba, ale tak trochu mě odrazuje to, že pořádně nevím jak mám hrát, box jsem hrál snad jednou na xboxu. Tak vás zkušený prosím o rady jak mám správně bojovat! Začal jsem hrát karieru a první zápas v normálním ringu, tam kde sou fanoušci a tak, tak jsem měl svýho soupeře, a vždy ze začátku kola mě tam psalo ať sním nestrácím čas a ať mu dám KO, ale jak mu ho mužu dát když prvním 2 minuty mu skoro nedám ránu protože furt zdrhá? to mě docela sralo, ale jsem přesvědčen že je to kvuli tomu že nevím a neumím to hrát...Tak vás prosím o rady! dík;)

Odkaz ke komentáři

zrovna u tohohle ho musíš prostě mlátit střídat udéry atd...ale jinak vetsinou musis vyckavat a sam taky chvilku zdrhat kvuli stamine

je to o rvym ''stylu'' ja jsem zvyklej vyckavat uhybat a pak dát třeba pět rychlích úderů...je to hlavne o uhybani=o treninku

jakou mas obtiznost?

kdyztak si zahraj par zapasu jen tak :)

Odkaz ke komentáři

Hraju na Pro, tuším že je to 2. nejlechčí. A teď sem si uvědomil že to nebyl ten 1. zápas v areně ale ten 2. až potom treninku, u kteryho jsem měl nějakýho greenhorna knockoutovat, a potom sem měl ten zápas kde ten zrmd furt zdrhá:D A právě u toho zápasu mě to sere že on furt zdrhá, a až posldení minutu každýho kola jde bojovat, jinak furt čeká...

Odkaz ke komentáři

zasekl sem se s Frostem... první dvě kola sem přežil, ale ty další tři, ve kterých mu musíte dát 75 ran do těla vůbec :-/ pokaždý mi dá nějakým způsobem KO a na odpočet se už chudát nestačí ani zvednout, natož abych to sám vyrovnal :D což mě štve... jinak hra je to opravdu skvělá

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu