sony2004 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 !!! Downgrade na 5.00 M33-6 z jakéhokoliv CFW !!! Tento prográmek slouží k downgradu z Jakéhokoli !!!CFW!!! na CFW 5.00 M33-6 Nedávno mi Zinglbee napsal že nejlepší CFW je 5.00 M33-6 Tak jsem se na něj vrhl. Provádějte jen na PSP Fat + Slim (bez zákl. desky TA-088v3) Testováno na 5.50 GEN-D3 + D2 + B2 !!!!!PROVÁDĚJTE NA VLASTNÍ RIZIKO!!!!! Potřebujeme : Stáhněte si Hellcat´s Recovery flasher 1.65 (rar) http://www.megaupload.com/?d=WYXEV6BV 1.Složku RECOVERY z raru Recovery Flasher v1.65 zkopírujte do X:/PSP/GAME/ 2.Z GAME (v psp) menu spusťte HELLCAT´s Recovery Flasher 2.a Vypněte všechny pluginy .. !! NUTNÉ !! 3.Agreeeeeee :D 4.Objevíte se v Hellcat menu, hned první řádek :) nastavte "Target FW 5.00" (KŘÍŽKEM) 5.Sjeďte o jedno dolů a spusťte "Install CFW" 6.Baterka prý musí být nabitá na 78% :D (pokud nechcete nabíjet + trochu riskovat držte při stlačení "Install CFW" tlačítko L+R ) 7.Teď vás to hodilo do jiného menu.. stiskněte "reset (format) settings as well" 8.Postupujte podle pokynů.. bude to trvat asi minutku.Poté stiskněte X 9.PSP se vypne a asi 15 sekund bude blikat zelená kontrolka. 10.Pak se vypne ůplně :D . Zapněte psp 11.Tadá!!! Máte CFW 5.00 M33-6 (System/System Settings/System information/ http://www.youtube.com/watch?v=8CPhNg-l1v4&feature=related !!!!!PROVÁDĚJTE JEN NA FLASHNUTELNÝCH DESKÁCH, JINAK DOJDE K BRICKU !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Já jen dodám docela zásadní věc co autor zapomněl napsat, tento downgrade je možný jen a pouze na konzolích s flashnutelnou deskou, tzn. všechny psp fat a starší psp slim. Na všech ostatních si způsobíte brick (nenávratné poškození konzole). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Nic ve zlým, ale myslím že je to zbytečný téma. Že je 5.00 M33 nej tu nemá cenu říkat bo 5.50 Prome-4 je poslední verze - sice má bugů tři řitě, ale je to poslední verze takže je nej ta a tím pádem jí musí mít všichni. Za další že tu máš HRF 1.60 - pokuď se neplatu tak tahle verze funguje jen na CFW 5.XX, dej sem alespoň link na 1.65, ta podporuje i 6.20 a 6.35. No a v poslední řadě dopiš že je to jen pro PSP Fat a Slim (vyjímka TA-088v3). Jinak mám odzkoušenej i 5.50 GEN-B2 a na tom jsem nezaznamel chyby díky bugům kterýý jsou od 5.50 GENu-C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sony2004 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 mám ho teda smazat? :D Jinak dík za připomínky..vše co jste mi řekli jsem provedl .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddy1468625093 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Čau, prosím o radu. Mám CFW 6.35. řídil jsem se návodem,ale když chci spustit HELLCAT´s Recovery Flasher z PSP tak mi to napíše : THIS GAME CANNOT BE STARTED.THE DATA IS CORRUPTED. Nevíte někdo co s tím? Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 ODEKDY je na 6.35 CFW - MÁŠ HEN !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 eddy: Když ti to spustit nejde tak máš OFW a né CFW, stáhni si k tomu HEN nebo si tu aplikaci podepiš/stáhni podepsanou a pak už spustit půjde. matyasek: Na 6.35 je jak HEN tak CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddy1468625093 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Už jsem to dal dohromady,děkuju za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlumic Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Mám CFW 5.50GEN-D3 (PSP Slim, starší) a kvůli hrám, které se mě při načítání či hraní kousnou a vypne se PSP, chci zkusit downgrad. Ale nefunguje mě to. Použil jsem tento program co tu je a postup, ale při instalaci ( reset(format) setting as well) mě to nahlásí chybu: Checking updater .PBP .. Checksum failed! Canceling instal! ...co mám udělat, pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 udělat update na prome.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlumic Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 OK, zkusím diky. Jo a tím že to updatnu tak mohu udělat downgrad či přestanou se mi zasekavat hry(nové i staré)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlumic Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Tak se mi to už povedlo, po reupdatu a promazání se to chytlo. Tak doufám že se ty hry už nebudou kousat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormsik Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 mam dotaz co to udela z psp?,nejaky výhody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Především ta, že půjdou stažený hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.