Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

!!! Downgrade na 5.00 M33-6 z jakéhokoliv CFW !!!

Tento prográmek slouží k downgradu z Jakéhokoli !!!CFW!!! na CFW 5.00 M33-6

Nedávno mi Zinglbee napsal že nejlepší CFW je 5.00 M33-6 Tak jsem se na něj vrhl.

Provádějte jen na PSP Fat + Slim (bez zákl. desky TA-088v3)

Testováno na 5.50 GEN-D3 + D2 + B2

!!!!!PROVÁDĚJTE NA VLASTNÍ RIZIKO!!!!!

Potřebujeme :

Stáhněte si Hellcat´s Recovery flasher 1.65 (rar)

http://www.megaupload.com/?d=WYXEV6BV

1.Složku RECOVERY z raru Recovery Flasher v1.65 zkopírujte do X:/PSP/GAME/

2.Z GAME (v psp) menu spusťte HELLCAT´s Recovery Flasher

2.a Vypněte všechny pluginy .. !! NUTNÉ !!

3.Agreeeeeee :D

4.Objevíte se v Hellcat menu, hned první řádek :) nastavte "Target FW 5.00" (KŘÍŽKEM)

5.Sjeďte o jedno dolů a spusťte "Install CFW"

6.Baterka prý musí být nabitá na 78% :D (pokud nechcete nabíjet + trochu riskovat držte při stlačení "Install CFW" tlačítko L+R )

7.Teď vás to hodilo do jiného menu.. stiskněte "reset (format) settings as well"

8.Postupujte podle pokynů.. bude to trvat asi minutku.Poté stiskněte X

9.PSP se vypne a asi 15 sekund bude blikat zelená kontrolka.

10.Pak se vypne ůplně :D . Zapněte psp

11.Tadá!!! Máte CFW 5.00 M33-6 (System/System Settings/System information/

http://www.youtube.com/watch?v=8CPhNg-l1v4&feature=related

!!!!!PROVÁDĚJTE JEN NA FLASHNUTELNÝCH DESKÁCH, JINAK DOJDE K BRICKU !!!!!

Odesláno

Nic ve zlým, ale myslím že je to zbytečný téma. Že je 5.00 M33 nej tu nemá cenu říkat bo 5.50 Prome-4 je poslední verze - sice má bugů tři řitě, ale je to poslední verze takže je nej ta a tím pádem jí musí mít všichni. Za další že tu máš HRF 1.60 - pokuď se neplatu tak tahle verze funguje jen na CFW 5.XX, dej sem alespoň link na 1.65, ta podporuje i 6.20 a 6.35. No a v poslední řadě dopiš že je to jen pro PSP Fat a Slim (vyjímka TA-088v3).

Jinak mám odzkoušenej i 5.50 GEN-B2 a na tom jsem nezaznamel chyby díky bugům kterýý jsou od 5.50 GENu-C.

• 3 weeks later...
Odesláno

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Mám CFW 5.50GEN-D3 (PSP Slim, starší) a kvůli hrám, které se mě při načítání či hraní kousnou a vypne se PSP, chci zkusit downgrad. Ale nefunguje mě to. Použil jsem tento program co tu je a postup, ale při instalaci ( reset(format) setting as well) mě to nahlásí chybu: Checking updater .PBP .. Checksum failed! Canceling instal! ...co mám udělat, pls ?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu