imby Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 jo ale může vyjít new fw jenom pro slim a hry speciál na ten fw :blink: to je pravda ale bylo by to temer bezduvodny tenlde krok by byl od sony az moc svinske ja hodne pruhlednej hodne lidi by si tim popudilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Jojo, já mám Slimaka a nwm zatim jsem ho nerozlomil ani neroztekl ale zato muj notas...ten vetrak to tak frčí, že se začali roztejkat plasty kolem šroubků :DDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 tjn natom by firma SONY strašne prodelala kdyby wyrábela hry jen na PSP Slim a to by udelat nawíc hlawne ani nemohli protože wečina lidí by se naně wysrala protože ty si koupíš FAT a pak se na nej newyrábí žadný nowý hry? to by wás který máte FAT docela nasr...:) proc jen na PSP Slim kdyz je to uplne stejny???...to je teda nazor...a kdyz uz bych si koupil PSP tak jedine FAT jako uz 2x predtim...a nauc se psat Wole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Kapr: Všiml sis, že reaguješ na skoro dva a půl roku starej příspěvek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Kapr: Všiml sis, že reaguješ na skoro dva a půl roku starej příspěvek? Ulehčil jsi mi práci, dík...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Kapr: Všiml sis, že reaguješ na skoro dva a půl roku starej příspěvek? nevsim:D no jo obcas se to holt pose** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlous Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Já věděl proč sem chtěl FAT :D nevěděl ale bylo to to mě mnohem výhodnější jelikož sem měl nějaký díli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 měl sem fat(ko) úplně na hovno oproti slim(kám).100x je těšká jako prase a nemá av konektor.a stejně mi na 3004 a 2004 funguje ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jojo, fatko je moc těžký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 měl sem fat(ko) úplně na hovno oproti slim(kám).100x je těšká jako prase a nemá av konektor.a stejně mi na 3004 a 2004 funguje ISO Jojo, je teSka.. Jsi proste dite a nechapes, ze rozdil je jen v nekolika malo gramech, proste jsi se chytil na reklamni spot, jako nejaka ovecka ;) AV konektor nema, to je pravda. Pokud to vyuzivas, tak to chapu, ale ja ho nevyuzil ani jednou. Jojo, fatko je moc těžký... Jojo silene, uplne trha kapsy, vazi asi 5 kilo :roll: :roll: Pro prilisnou demenci to tu lockuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts