SMOG1468625890 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 Dobrý den, měl bych dotaz. Nedávno jsem si koupil hru Army of two (2) a hru hraji s bráchou v kooperačním módu. Nicméně někdy mě láka i skusit si zahrát online. Bohužel při snaze o spuštění mi to napíše, že je potřeba aktualizovat software. Jak jsem ale pochopil ze všech komentářu tady, tak na hraní neoriginálních her budu potřebovat SW 3,55, který mám nebo nižší. Když tedy updatuji, tak ztratím možnost zahrát si neoriginální hry? Popřípadě jak se to dá obejít? Předem děkuji za odpovědi Citovat
Nemec30 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2011 Momentálně to jde pouze přes SSL spoof, který najdes v tutorialech, ale sony vi jak poznat, jestli hrajes origo nebo neorigo, takze muzes riskovat BAN PSN uctu. Citovat
SMOG1468625890 Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2011 Počkej, nevím jestli si mě úplně pochopil. Já právě army of two mám originál. Nicméně když si chci zahrát online, tak to začne psát, abych aktualizoval sw. Tak se právě ptám, jestli se to nedá nějak obejít, protože co jsem pochopil,tak sw 3,55 je nejlepší v tuto chvíli hlavně kvůli hraní neoriginálních her a aktualizací na 3,56 bych se dostal mimo možnost hraní ostatních her (tedy pokud správně chápu ostatní témata a příspěvky) ...... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.