Pietro Fofista Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 přišlo mi spoustu zpráv do konzole od přátel, že MS rozdává MS Pointy a že to mám rozeslat dál.... nevíte někdo o co jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Kecy...mě to taky přišlo...ale MS to fakt neudělá o kšefty nechtěj přijít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 asi nejakej vtipalek dostal napad jak si z nekoho udelat srandu, poslal to par lidem a uz se to siri dal (retezova reakce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Už mám taky plnou schránku zpráv..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ludska hlupost nema hranic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Přesně tak, mě přišlo neuvěřitelné množství zpráv, až jsem se divil, že tyto lidi mám v přátelích :D Někteří to pro jistotu poslali 5-krát, asi chtěli 5x 1600MSP. :D :D :D Nebo třeba zkuste zapnout profesionální hodnocenou hru ve Fifě. To je taky spamu, samej UT glitch, nebo hledám klub, nebo váš účet byl zabanován, urychleně pošlete přihlášovací údaje sem a sem atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Mě zatím přišli 2 zprávy ale MS nečte vůbec vaše zprávy, prostě je to nemožní jen si nějakej dmnt zase něco vymyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tak to jeasnej retezak, ja mam asi inteligentni pratele, pac mi to prislo jen 2krát :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts