neo69neo69 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Jde ještě někde koupit XBOX 360 slim s lite-on mechanikou? Nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNikdo Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Nejsou náhodou 360 S všechny Lite-on ?(9504,0225) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salimun Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Nejsou, http://www.xbooster.cz/v-xbox-360-slimse-objevil-novy-typ-dvd-mechanik-hitachi-dln10n-0500/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNikdo Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Teda se do toho MS zas opřel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo69neo69 Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Takže teoreticky by tady ty hitachi mechaniky ještě nemusely být a na prodejnách budou ještě lite-on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo69neo69 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Nekupoval jste teď někdo slimko s lite-on mechanikou nějaký eshop kde jej budou určitě mít. Starý xko mi odešlo rád bych nový, čekal jsem na flash, ale nerad bych teď koupil s hitachi mechanikou. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Kompletny zoznam mechanik, ktore sa montovali a montuju do Xbox360 a Xbox360 S najdes aj na: http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/#zoznamvsetkychmechanik Mechanik Hitachi DLN10N 0500 je velmi malo, tak by som nemal strach, ze rovno ty natrafis na Hitachi, ale neriskuj a nekupuj zo shopu, kde dostali aktualne novu varku. Ako to zistis ? Opytas sa, alebo vies, ze dlhsie nemali Xbox360 S skladom. Aj ked je pravda, ze mi uz par ludi hlasilo, ze maju Hitachi DLN10N 0500 :( Takze su uz aj u nas. Jednalo sa povacsine o MFR DATE februar/marec 2011 . M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 tak si počkej, až v některých eshopech (najdeš i tady na fóru) je budou nabízet už flashnuté. znaménko + znamená flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 tak si počkej, až v některých eshopech (najdeš i tady na fóru) je budou nabízet už flashnuté. znaménko + znamená flash :) Konkrétně hrejte.cz ,nebo můžeš koupit bazarovou verzi se zárukou, vyjde tě to levněji a máš jistotu ,že tam ta mechanika opravdu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Zbehni do par kamennych obchodov a popozeraj krabice na zaklade tohto: http://www.flashxbox.sk/zisti-aku-mam-mechaniku-v-xboxe-podla-balenia/#clanok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Zdrvim vim ze to sem az tak nepatri ale mam dva slimy s 250 a 9405 !!!! Pokud mas zajem napis :) Oba jsou se zarukou !!! oba maji vyctene klice ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PraliWAR Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat. Lítám tady po foru, ale nikde jsem nenašel ofiko odpověď zda jde flashnout mechanika SLIMka co jsem tady pochopil,tak pokud jde o mechaniku 9504, tak flashnout jde.Chápu to tak správně?! Poruší se flashnutím záruka a fungují pak hry spouštěné z DVD? Jo a Linuxiku, za kolik by si prodal to slimko, kdyžtak mi písni do zpráv ať tady neporušujeme pravidla. Omlovám se že píši možná hloupé dotazy. Doteď jsem používal jen PS3,tak v xboxu nejsem moc orientovaný.Díky Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Nejsou,http://www.xbooster.cz/v-xbox-360-slimse-objevil-novy-typ-dvd-mechanik-hitachi-dln10n-0500/ ten Blu-Ray by v xboxu nebyl spatnej, alespon by zmizely dvoudiskovy hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neo69neo69
Jde ještě někde koupit XBOX 360 slim s lite-on mechanikou? Nějaký tip?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.