stevens129 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Zdarec.... stáhnul jsem si z inernetu složku hudby ve WinRARu ale je zaheslovaný a ten který soubor uploadoval tam nenapsal heslo tk nevíte jak to obejít ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 nijak, teoreticky by to šlo brute force ale na normálním pc by to fakt nemělo cenu, vem si že víš že heslo má 5 písmen velkých a 5 písmen malých -> 141,167,095,653,376 kombinací ... --> na klasickém PC by ti to zabralo asi 24 dnů ... a to nemluvě o tom že bys ani nevěděl jak je to heslo dlouhé, má speciální znaky, kolik jich má nebo jesi má čísla ... -> třeba by ti to mohlo trvat i 10 let a nevim jesi by se ti nevyplatilo vic to cedko stahnout nezaheslovane :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Díky já si to myslel :D....LOCK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Zdarec.... stáhnul jsem si z inernetu složku hudby ve WinRARu ale je zaheslovaný a ten který soubor uploadoval tam nenapsal heslo tk nevíte jak to obejít ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts