Ywos Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Existuje nákej Hombrew kterej umí v PSP prohlížet složky? Něco jako v PC průzkumník nebo Total Comander. Jde mi hlavně o to abych moch někomu posílat iso hry přes wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 irshell.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 irshell umi posilat ISO hry pres Wifi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 FileAssistant, PSPFiler black: malo by... ale s kamosom nam to neslo............. a nielen iso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 irshell umi posilat ISO hry pres Wifi ? irshell umí posílat cokoliv přes wifi myschoo mě šlo všechno ;)..zatím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 irshell umí posílat cokoliv přes wifimyschoo mě šlo všechno ;)..zatím :D tak to vyzkousim !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 vsechno funguje.. posilam sem kamosovi pres irshel mp3 videa a mensi iso hry... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 a to musi bejt ten nethost v irshellu? a kamos ho musimit taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 jo oba musíte mít irshell ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ä teda pres ten nethost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Ad Hoc wifi transfer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 nahrajes si nejnovejsi irshell do psp http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070027 kdyz chces neco poslat tak akorat v irshelu das send a druhy psp da receive aby to prijmulo.. jinak zadnej jinej problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ok...dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 no problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ten irshell je aplikace ? (normalne spustit v XMB menu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 prekvapivo to je aplikacia, ktora sa spusta z XMB,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 sakra, zapnu IRshell a neco zmacku, sekne se mi psp a najednou semi-brick kde je ten topic o odstraneni semi bricku? tak uz sem to rozchodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 sakra, zapnu IRshell a neco zmacku, sekne se mi psp a najednou semi-brickkde je ten topic o odstraneni semi bricku? tak uz sem to rozchodil cim to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 cim to bylo? tak to nevim, v irshell jsem dal nejake spojeni wifi, najednou ze neco nemuze najit a zasek. podrzim dlooouze switch. zapnu a nic, vypnu najedu do recovery, dam tam original flash0 , spustim a vybafne na me zase irshell. podivny semi brick.:? najednou mam v karte textovej dokument: Wait sema timeout after staring netuser.prx Sema ID: 0x0422B813, timeout: 0 Wait sema timeout after staring netuser.prx Sema ID: 0x04218463, timeout: 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.