Ywos Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 Existuje nákej Hombrew kterej umí v PSP prohlížet složky? Něco jako v PC průzkumník nebo Total Comander. Jde mi hlavně o to abych moch někomu posílat iso hry přes wifi Citovat
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 irshell umi posilat ISO hry pres Wifi ? Citovat
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 FileAssistant, PSPFiler black: malo by... ale s kamosom nam to neslo............. a nielen iso hry Citovat
tekken90 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 irshell umi posilat ISO hry pres Wifi ? irshell umí posílat cokoliv přes wifi myschoo mě šlo všechno ;)..zatím :D Citovat
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 irshell umí posílat cokoliv přes wifimyschoo mě šlo všechno ;)..zatím :D tak to vyzkousim !!! Citovat
exist Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 vsechno funguje.. posilam sem kamosovi pres irshel mp3 videa a mensi iso hry... ;) Citovat
Luk3z^ Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 a to musi bejt ten nethost v irshellu? a kamos ho musimit taky? Citovat
exist Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 nahrajes si nejnovejsi irshell do psp http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070027 kdyz chces neco poslat tak akorat v irshelu das send a druhy psp da receive aby to prijmulo.. jinak zadnej jinej problem ;) Citovat
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 ten irshell je aplikace ? (normalne spustit v XMB menu ) Citovat
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 prekvapivo to je aplikacia, ktora sa spusta z XMB,,,, Citovat
Han Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 sakra, zapnu IRshell a neco zmacku, sekne se mi psp a najednou semi-brick kde je ten topic o odstraneni semi bricku? tak uz sem to rozchodil Citovat
Black Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 sakra, zapnu IRshell a neco zmacku, sekne se mi psp a najednou semi-brickkde je ten topic o odstraneni semi bricku? tak uz sem to rozchodil cim to bylo? Citovat
Han Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 cim to bylo? tak to nevim, v irshell jsem dal nejake spojeni wifi, najednou ze neco nemuze najit a zasek. podrzim dlooouze switch. zapnu a nic, vypnu najedu do recovery, dam tam original flash0 , spustim a vybafne na me zase irshell. podivny semi brick.:? najednou mam v karte textovej dokument: Wait sema timeout after staring netuser.prx Sema ID: 0x0422B813, timeout: 0 Wait sema timeout after staring netuser.prx Sema ID: 0x04218463, timeout: 0 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.