Schimpy Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Neviem ako vy, ale ja mám stále pocit, ako keby všetko to, čo sa deje okolo prelomenia ochrany Sony bolo účelové. Zoberme si napríklad sled udalostí ako to bolo. Konzola PS3 dlho odolávala prelomeniu a zrazu sa objaví úplné infantilné zariadenie v podobe JB a zrazu nastane rýchly spád. Onedlho na to, je konzola odomknutá v podobe CFW.Ja za tým vidím účelovosť v podobe výskumu. Niekto predhodí rozbušku aby následne vznikol dynamit. Výskum zabezpečenia niečo stojí a čo môže byť lepšie, pokiaľ na to použijete komunitu ktorú nikto nemusí plaťiť a na vyše to robí ako svoje hobby. Pokiaľ si spojíte tieto veci, dostane odpoveď na otázku, "aké zabezpečenie by mala mať budúca PS4, aby sa neopakovala situácia ako pri PS3?" . No vidím že v tomto pocite sa viacerí zhodujeme. Nie je to jednoznačne dielo náhody ale cielená akcia. Príchod PS4 ky sa blíži, však sa stačí pozrieť na to ako dlho trvalo dokial prišla po PS2 ke PS3 ka. PS2 mala rok vydania ak sa nemýlim v roku 2000 a už v roku 2006 prišla PS3. IT technológie idú napred veľmi rýchlo a vôbec by som sa nedivil ak by SONY už mala nejakú verziu PS4 pripravenú. Myslim si že PS4 bude vonku v rovnakom termíne ako nový Xbox.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 "aby se neopakovala siteacia s PS3?" Myslis tu situaci, kdy PS3 odolavala hacku nejdele ze vsech koznoli? Ja myslim, ze moc ctete krimi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 "aby se neopakovala siteacia s PS3?"Myslis tu situaci, kdy PS3 odolavala hacku nejdele ze vsech koznoli? Ano, nejdele, ale preci podlehla a dle teto causy soudim, ze to Sony dost stve. :-) Rozhodne to nehodila jentak za hlavu - nebo se ti zda opak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Timto jsem reagoval na ty dva prispevky prede mnou - ze by se mohlo jednat o "konspiracni" akci ze strany samotne SONY. To mi zkratka prijde jako uplny nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Timto jsem reagoval na ty dva prispevky prede mnou - ze by se mohlo jednat o "konspiracni" akci ze strany samotne SONY. To mi zkratka prijde jako uplny nesmysl. Aha, tak to pak sorry. To se mi zda take jako nesmysl. Neverim, ze by to byla zamerna akce ze strany Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Nemyslim si ze by v dohledne dobe mela vyjit nova Ps4 a uz vubec ne novej Xbox (ktery dostal facelift nedavno - aby se drzel s ps3) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Uvidíme necháme sa prekvapiť ;) Každopádne je to všetko záhadné a len zainteresovaný vie o čo v skutočnosti ide... Inak to že SONY ide po ľudoch ktorí pracujú na homebrew je asi kôli tomu že sú viac známejší ako ľudia ktorý pracujú na rôznych manageroch..Preto aj tieto spory oslovia (zastrašia) viac ľudí. Možno sa ale mýlim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.